Írj nekünk, ha kérdésed lenne!

  Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

  Üdvözlünk a Clipinhairtrend Weboldalán

  Paizs Mona

  Üdvözlünk a Clipinhairtrend weboldalán!

  Paizs Mona vagyok a Clipinhairtrend prémium póthajak megálmodója és tulajdonosa.

  A hajdúsítási és hajhosszabbítási igény a családunkban kezdődött már több, mint 10 éve, de mivel nem mindenkinek adatott meg hosszú és gyönyörű hajkorona, így elkezdtünk kutatni a megfelelő megoldás után. Hosszú kutatás után sikerült megtalálnunk azt a póthaj minőséget, mely prémium puha minőséget kínál, világosítás és festés után is több évig minőség romlás nélkül.

  Póthajaink szláv (kelet – európai) prémium luxus minőségű szűz vágott hajak, melyeket csapatunk professzionálisan dolgoz fel, alakít át a megfelelő hajszínre és a kívánt technikára.

  Online webáruházunkban megtalálhatóak alaptermékeink és egyedi hajcsomagjaink is.

  Igyekszünk minél több póthajainkról készült fényképpel betekintést nyújtani, gyönyörű, eddigi vevőink-rendelte hajcsomagjaink segítségével.

  Köszönjük, hogy eddig is sok vendégünk minket választott és nem csalódott gyönyörű hajainkban, annak színében és minőségében, és hogy sokan újra minket választotok.

  Milyen típusú Online Shop a Clipinhairtrend – Csatospothaj.hu?

  A Clipinhairtend Online Shop prémium luxus minőségű póthajakat kínál egyedileg minden hajcsomagot kézzel készítetten. A kínálatban kiválasztottuk a leggyakoribb általános  hajszíneket, melyek megrendelése esetén rövid határidővel, postai házhozszállítással gyönyörű prémium hajcsomag tulajdonosa lehetsz.  

   Amennyiben nem találod ezek közül pontosan a Te hajszíneddel megegyezőt, úgy ajánlani tudom, gyönyörű mézszőke hajszínűnk, mely egyben DIY – azaz fesd magadnak hajszín is. Saját magad vagy fodrászod teljesen a Tiédhez megegyező hajszínt tud készíteni a teljes egybeolvadásért. 

  Ha pedig mégis ránk bíznád a hajszín elkészítését úgy, gyönyörű prémium minőségű kézzel válogatott puha hajak várnak Rád. Megrendelés után kíméletesen világosítjuk és egyedileg árnyaljuk a hajszínedre, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a hajadba. És biztos lehetsz benne, hogy egyedi – csak Neked készült – hajcsomagod páratlan minőségű lesz.  

  Eddigi munkáinkat a Galériában (#Clipinhairtrend Instagram) láthatjátok. 

   

  Hogyan lehetsz tulajdonosa egy Prémium csatos póthaj csomagnak? Rendelési információk

   A Webshopban található hajcsomagokat megrendelés-fizetés után készítjük kiválasztott hajszínre és szállítjuk postai csomagküldéssel.

   

  Köszönöm, hogy ellátogattál hozzánk. 

  Paizs Mona és a Clipinhairtrend csapata

  +36303898828 Viber és whatsapp is