Írj nekem, ha kérdésed lenne!

Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

Üdvözöllek a Clipinhairtrend Weboldalán

Paizs Mona

Üdvözöllek, Paizs Mona vagyok, Prémium póthaj forgalmazó és Csatos póthaj készítő.  A történetem 8 éve kezdődött, a Hairtrend hajhosszabbítással készítettük a szebbnél szebb állandó illesztésű hajkoronákat, míg időközben rátaláltam külföldön a Csatos hajhosszabbításra, ami nagyon kényelmes, egészséges és bármikor változtatható technika. Újdonság a hajhosszabbítás világában.

2010-ben saját káromon tapasztaltam meg egy rosszul végzett dauer utáni leégett, elroncsolódott saját haj állapotát.  Rendbehozatalra, ápolásra vágyó hajszálaimat nem szerettem volna állandó tincses hajhosszabbítással nehezíteni, így találtam rá a lehetőségre hogy visszakapjam hosszú, dús hajkoronámat csatos póthaj technikával.  Azonban nem találtam megfelelő hajminőséget, mely lágy esésű, puha és több évig hordható, ugyanúgy kezelhető lett volna, mint a saját hajam.

Pár éve megálmodtam, és hosszú kutatás után megtaláltam ezt a prémium minőséget és megalapítottam vállalkozásomat – szolgáltatásomat és weboldalamat, hogy minél több Nő számára segítsek megtalálni a hozzá illő, több évig hordható prémium minőségű puha egészséges póthaj koronát.

A prémium Csatos póthajak szuperegészségesek, nem károsítják a hajhagymát és bármikor frizurát és hajszínt lehet váltani velük. Az én hajam mostanra teljesen egészségesen hosszúra és dúsra nőtt, miközben csatos póthajat hordtam és odafigyeltem a hajam ápolására.

Milyen típusú Online Shop a Clipinhairtrend – Csatospothaj.hu?

Online áruházam általános alap hajszínek mellett, egyedi hajszíneket is készítek. Gyönyörű natúr festetlen prémium minőségű kézzel válogatott puha hajak várnak Rád. Megrendelés után  kíméletesen világosítom és árnyalom a hajszínedre, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a hajadba. És biztos lehetsz benne, hogy egyedi – csak Neked készült – hajcsomagod páratlan minőségű lesz. Eddigi munkáimat Galériámban (#Clipinhairtrend Instagram) láthatjátok.

Ha Te is szeretnél prémium egyedi több évig minőségi csatos póthajat, és nem találtad meg a hajszínt Online shopomban, úgy kérj árajánlatot Viberen +36303898828
Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám.

Paizs Mona
/Prémium Csatos póthaj készítő/

Hogyan lehetsz tulajdonosa egy Prémium csatos póthaj csomagnak? Rendelési információk

A Webshopban található hajcsomagokat megrendelés-fizetés után készítem a kiválasztott hajszínre és szállítom postai csomagküldéssel 2 héten belül.

Egyedi, külön hajszín igénye esetén, vedd fel velem a kapcsolatot viberen / whatsappon.  (+36303898828)

Amennyiben szeretnéd természetes prémium hajaimat személyesen megtapintani, úgy személyes találkozót – konzultációt előre megbeszélt időpontban Kismaroson ill. Dunakeszin tudod megtenni.

**Viber/Whatsappon való válaszadásom a sok egyedi igényre való tekintettel pár munkanapba is beletelhet.

 

Paizs Mona
/Prémium Csatos póthaj készítő/