Írj nekünk, ha kérdésed lenne!

  Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

  Üdvözlünk a Clipinhairtrend Weboldalán

  Paizs Mona

  Üdvözlünk a Clipinhairtrend weboldalán!

  Paizs Mona vagyok a Clipinhairtrend prémium póthajak megálmodója és tulajdonosa.

  A hajdúsítási és hajhosszabbítási igény a családunkban kezdődött már több, mint 10 éve, de mivel nem mindenkinek adatott meg hosszú és gyönyörű hajkorona, így elkezdtünk kutatni a megfelelő megoldás után. Hosszú kutatás után sikerült megtalálnunk azt a póthaj minőséget, mely prémium puha minőséget kínál, világosítás és festés után is több évig minőség romlás nélkül.

  Póthajaink keleti prémium luxus minőségű szűz vágott hajak, melyeket csapatunk professzionálisan dolgoz fel, alakít át a megfelelő hajszínre és a kívánt technikára.

  Online Storeunkban megtalálhatóak alaptermékeink, egyedi hajcsomag készítésére pedig állunk rendelkezésedre viberen való ajánlatadással. (+36303898828)

  Igyekszünk minél több póthajainkról készült fényképpel betekintést nyújtani, gyönyörű, eddigi vevőink-rendelte hajcsomagjaink segítségével.

  Köszönjük, hogy eddig is sok vendégünk minket választott és nem csalódott gyönyörű hajainkban, annak színében és minőségében, és hogy sokan újra minket választotok.

  Milyen típusú Online Shop a Clipinhairtrend – Csatospothaj.hu?

  A Clipinhairtend Online Shop prémium luxus minőségű póthajakat kínál egyedileg minden hajcsomagot kézzel készítetten. A kínálatban kiválasztottuk a leggyakoribb általános  hajszíneket, melyek megrendelése esetén rövid határidővel, postai házhozszállítással gyönyörű prémium hajcsomag tulajdonosa lehetsz.  

   Amennyiben nem találod ezek közül pontosan a Te hajszíneddel megegyezőt, úgy ajánlani tudom, gyönyörű mézszőke hajszínűnk, mely egyben DIY – azaz fesd magadnak hajszín is. Saját magad vagy fodrászod teljesen a Tiédhez megegyező hajszínt tud készíteni a teljes egybeolvadásért. 

  Ha pedig mégis ránk bíznád a hajszín elkészítését úgy, gyönyörű prémium minőségű kézzel válogatott puha hajak várnak Rád. Megrendelés után kíméletesen világosítjuk és egyedileg árnyaljuk a hajszínedre, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a hajadba. És biztos lehetsz benne, hogy egyedi – csak Neked készült – hajcsomagod páratlan minőségű lesz.  

  Eddigi munkáinkat a Galériában (#Clipinhairtrend Instagram) láthatjátok. 

   

  Hogyan lehetsz tulajdonosa egy Prémium csatos póthaj csomagnak? Rendelési információk

   A Webshopban található hajcsomagokat megrendelés-fizetés után készítjük kiválasztott hajszínre és szállítjuk postai csomagküldéssel.

  Egyedi, külön hajszín igénye esetén, vedd fel velem a kapcsolatot viberen / whatsappon.  (+36303898828) és segítek a rendelés menetében. 

   

   

  Köszönöm, hogy ellátogattál hozzánk. 

  Paizs Mona és a Clipinhairtrend csapata
  Információs vonal és viber, whatsapp fogadás+36303898828