Írj nekem, ha kérdésed lenne!

Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

Üdvözöllek a Clipinhairtrend Weboldalán

Paizs Mona

Üdvözöllek, Paizs Mona vagyok, Prémium póthaj forgalmazó és Csatos póthaj készítő.  A történetem 8 éve kezdődött, a Hairtrend hajhosszabbítással készítettük a szebbnél szebb állandó illesztésű hajkoronákat, míg időközben rátaláltam külföldön a Csatos hajhosszabbításra, ami nagyon kényelmes, egészséges és bármikor változtatható technika. Újdonság a hajhosszabbítás világában.

2010-ben saját káromon tapasztaltam meg egy rosszul végzett dauer utáni leégett, elroncsolódott saját haj állapotát.  Rendbehozatalra, ápolásra vágyó hajszálaimat nem szerettem volna állandó tincses hajhosszabbítással nehezíteni, így találtam rá a lehetőségre hogy visszakapjam hosszú, dús hajkoronámat csatos póthaj technikával.  Azonban nem találtam megfelelő hajminőséget, mely lágy esésű, puha és több évig hordható, ugyanúgy kezelhető lett volna, mint a saját hajam.

Pár éve megálmodtam, és hosszú kutatás után megtaláltam ezt a prémium minőséget és megalapítottam vállalkozásomat – szolgáltatásomat és weboldalamat, hogy minél több Nő számára segítsek megtalálni a hozzá illő, több évig hordható prémium minőségű puha egészséges póthaj koronát.

A prémium Csatos póthajak szuperegészségesek, nem károsítják a hajhagymát és bármikor frizurát és hajszínt lehet váltani velük. Az én hajam mostanra teljesen egészségesen hosszúra és dúsra nőtt, miközben csatos póthajat hordtam és odafigyeltem a hajam ápolására.

Milyen típusú Online Shop a Clipinhairtrend – Csatospothaj.hu?

Online áruházam prémium luxus minőségű póthajakat kínál egyedileg minden hajcsomagot kézzel készítetten. A kínálatban kiválasztottam a leggyakoribb és legszebb általános és ombre hajszíneket, melyek megrendelése esetén rövid határidővel, postai házhozszállítással gyönyörű prémium hajcsomag tulajdonosa lehetsz.  

 Amennyiben nem találod ezek közül pontosan a Te hajszíneddel megegyezőt, úgy ajánlani tudom, gyönyörű mézszőke hajszínűnk, mely egyben DIY – azaz fesd magadnak hajszín is. Saját magad vagy fodrászod teljesen a Tiédhez megegyező hajszínt tud készíteni a teljes egybeolvadásért. 

Ha pedig mégis ránk bíznád a hajszín elkészítését úgy, gyönyörű prémium minőségű kézzel válogatott puha hajak várnak Rád. Megrendelés után kíméletesen világosítjuk és egyedileg árnyaljuk a hajszínedre, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a hajadba. És biztos lehetsz benne, hogy egyedi – csak Neked készült – hajcsomagod páratlan minőségű lesz.  

Eddigi munkáinkat a Galériában (#Clipinhairtrend Instagram) láthatjátok. 

 

Hogyan lehetsz tulajdonosa egy Prémium csatos póthaj csomagnak? Rendelési információk

 A Webshopban található hajcsomagokat megrendelés-fizetés után készítem kiválasztott hajszínre és szállítom postai csomagküldéssel 1-2 héten belül.  

Egyedi, külön hajszín igénye esetén, vedd fel velem a kapcsolatot viberen / whatsappon.  (+36303898828) és segítek a rendelés menetében. 

**Viber/Whatsappon való válaszadásom a sok egyedi igényre való tekintettel pár munkanapba is beletelhet. 

 

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám. 

Paizs Mona
/Prémium Csatos póthaj készítő/
+36303898828 (viber is)