Írj nekem, ha kérdésed lenne!

Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

Üdvözöllek a Clipinhairtrend Weboldalán

Paizs Mona

Paizs Mona vagyok, a történetem 8 éve kezdődött, a Hairtrend hajhosszabbítással karöltve készítettük a szebbnél szebb hajkoronákat, majd rábukkantam külföldön a Csatos hajhosszabbításra, ami nagyon megtetszett és forradalmi újítást látok benne a mai napig.

2010-ben Saját káromon tanultam meg, hogy a vékony hajszálaimra többé nem tetetek volumennövelőt (dauer). Szegény hajszálaim először egészségesen hullámosnak tűntek, azonban hónapról hónapra visszatöredezett a hosszú hajkoronám. Lassan az eredeti 60cm hajamból 40cm lett.

Ez után is, hogy szépnek tűnjön, minden hajmosáskor erősen ki kellett húznom forró hajszárítóval, de ahogy jött a nyár, nem volt kedvem minden strandolás után a hajszárítóhoz rohanni. Úgy döntöttem vágjuk le az egészséges részig. Úgy egészségesen szép 20cmes saját hajam lett. Azta de pici! Soha nem volt ilyen rövid hajam, de hajmosáskor és a strandon élveztem.

Eközben azért nagyon hiányzott a nőies hosszú hajkorona, de nem szerettem volna állandó hajhosszabbítást… Így dús csatos póthajat választottam magamnak is, ami a legjobban megfelelt az igényeimnek. Ha akartam hosszú volt a hajam, ha akartam rövid. Ha akartam egyenes, ha akartam hosszú nagyhullámos. A frizurámat azóta is otthon, könnyen én alakítom végre!

Milyen típusú Online Shop a Clipinhairtrend – Csatospothaj.hu?

A Csatos póthajak szuperegészségesek, nem károsítják a hajat és bármikor frizurát és hajszínt lehet váltani velük. Az én hajam mostanra teljesen egészségesen hosszúra és dúsra nőtt, miközben csatos póthajat hordtam és odafigyeltem a hajam ápolására.

Online áruházam általános alap hajszínek mellett, egyedi hajszínre készített Csatos póthajakra specializálódott. Gyönyörű natúr festetlen prémium minőségű kézzel válogatott puha hajcopfok várnak Rád. Megrendelés után feltresszelem a copfokat, majd kíméletesen világosítom és árnyalom a hajszínedre, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a hajadba. El sem hinnéd, de egyetlen gyönyörű hajcsomag a kezdetektől a teljes elkészültségig akár 2-3 egész napig is készül. A hajtresszelés és hajvilágosítás (szőkítés) precíz és időigényes munka, azonban biztos lehetsz benne, hogy egyedi – csak Neked készült – hajcsomagod páratlan minőségű lesz. Eddigi munkáimat Galériámban (#Clipinhairtrend Instagram) láthatjátok.

Ha Te is szeretnél prémium egyedi több évig minőségi csatos póthajat, és nem találtad meg a hajszínt Online shopomban, úgy kérj árajánlatot Viberen +36303898828
Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám.

Paizs Mona
/Prémium Csatos póthaj készítő/

Hogyan tudsz rendelni ? Ügyfélszolgálati elérhetőségeim

A gyönyörű hajcsomagok megrendelése jelenleg viberen fényképes megbeszéléssel az adott időben lehetséges, illetve Online Shopomban 0-24 órán keresztül. A puha válogatott hajcsodák megrendelés előttig natúr festetlen copfban várnak Rád, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani a számodra, így előre elkészítve minden lehetőségből – minden színből nem tudok a rendelkezésedre állni – hiszen akkor nem lenne egyedi, csak a Te hajszínedre, hajmennyiségedre, hajhosszodra készítve a hajcsomag, Ugye?
Amennyiben szeretnéd natúr hajcopfjaimat megtapintani, úgy személyes találkozót – konzultációt előre megbeszélt időpontban Dunakeszin tudod megtenni (hetente – kéthetente 1 alkalommal)

Amennyiben telefonon, viberen, whatsappon, messengeren szeretnél rendelni, úgy az alábbi Ügyfélfogadási időben tudok Neked segíteni egyéb kérdésekben, és rendelésben:

Kedd délelőtt: 10:00 – 12:00 óráig
Csütörtök délután: 14:00 – 16:00 óráig

Egyéb napokon feldolgozom a póthajakat, tresszelem, szőkítem, festem, így közben nem tudok chaten válaszolni, csak köztes időben telefonon egyeztetni.

Persze eközben nyugodtan írjatok bármelyik elérhetőségen, csak kérem türelmeteket a válaszadással kapcsolatban, ami nem azonnal, hanem akár 1-2 munkanapba is telhet.

 

Paizs Mona
/Prémium Csatos póthaj készítő/