Írj nekem, ha kérdésed lenne!

  Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

  Üdvözöllek a Clipinhairtrend Weboldalán

  Paizs Mona

  Üdvözöllek, Paizs Mona vagyok, Prémium póthaj forgalmazó és Csatos póthaj készítő.  A történetem 2008-ban kezdődött, a Hairtrend hajhosszabbítással készítettük a szebbnél szebb állandó illesztésű hajkoronákat, míg időközben rátaláltam külföldön a Csatos hajhosszabbításra is, ami nagyon kényelmes, egészséges és bármikor változtatható technika. Újdonság a hajhosszabbítás világában.

  2010-ben saját káromon tapasztaltam meg egy rosszul végzett dauer utáni leégett, elroncsolódott saját haj állapotát.  Rendbehozatalra, ápolásra vágyó hajszálaimat prémium hajápolóinkkal tettem, és kíméletes hajhosszabbítást választottam, hogy visszanyerjem saját megszokott hajkoronámat.  A kezdetekkor még nem találtam, megfelelő hajminőséget, mely lágy esésű, puha és több évig hordható, ugyanúgy kezelhető lett volna, mint a saját hajam.

  Pár éve megálmodtam, és hosszú kutatás után megtaláltam ezt a prémium minőséget és megalapítottam vállalkozásomat – szolgáltatásomat és weboldalamat, hogy minél több Nő számára segítsek megtalálni a hozzá illő, több évig hordható prémium minőségű puha egészséges póthaj koronát.

  Milyen típusú Online Shop a Clipinhairtrend – Csatospothaj.hu?

  Online áruházam prémium luxus minőségű póthajakat kínál egyedileg minden hajcsomagot kézzel készítetten. A kínálatban kiválasztottam a leggyakoribb általános  hajszíneket, melyek megrendelése esetén rövid határidővel, postai házhozszállítással gyönyörű prémium hajcsomag tulajdonosa lehetsz.  

   Amennyiben nem találod ezek közül pontosan a Te hajszíneddel megegyezőt, úgy ajánlani tudom, gyönyörű mézszőke hajszínűnk, mely egyben DIY – azaz fesd magadnak hajszín is. Saját magad vagy fodrászod teljesen a Tiédhez megegyező hajszínt tud készíteni a teljes egybeolvadásért. 

  Ha pedig mégis ránk bíznád a hajszín elkészítését úgy, gyönyörű prémium minőségű kézzel válogatott puha hajak várnak Rád. Megrendelés után kíméletesen világosítjuk és egyedileg árnyaljuk a hajszínedre, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a hajadba. És biztos lehetsz benne, hogy egyedi – csak Neked készült – hajcsomagod páratlan minőségű lesz.  

  Eddigi munkáinkat a Galériában (#Clipinhairtrend Instagram) láthatjátok. 

   

  Hogyan lehetsz tulajdonosa egy Prémium csatos póthaj csomagnak? Rendelési információk

   A Webshopban található hajcsomagokat megrendelés-fizetés után készítem kiválasztott hajszínre és szállítom postai csomagküldéssel 1-2 héten belül.  

  Egyedi, külön hajszín igénye esetén, vedd fel velem a kapcsolatot viberen / whatsappon.  (+36303898828) és segítek a rendelés menetében. 

  **Viber/Whatsappon való válaszadásom a sok egyedi igényre való tekintettel pár munkanapba is beletelhet. 

   

  Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám. 

  Paizs Mona
  /Prémium Csatos póthaj készítő/
  +36303898828 (viber is)