Többsoros csatos póthaj

Csatos póthajaink többsoros változatban a legközkedveltebb, legtöbb frizurához könnyen belesimuló hajcsomagjaink. A választott póthaj mennyiségét – legyen az 100, 150 vagy akár 200 g – az alábbi sorokra készítjük és csatozzuk. 20 cm 4 csattal, 18 vagy 15 cm 3 csattal, 10 cm 2 csattal.

A legszélesebb sor, a 20cmes mindig fültől fülig csatoljuk, a 15cm ez alá ill fölé, a 10cmesek pedig előre oldalra szükségesek a teljes egybesimulásért, a sorok darabszáma egy hajcsomagon belül a póthaj mennyiségétől függ.

Ez a több különböző szélességű sor teszi lehetővé, hogy bármilyen szélességű fejre, bármilyen frizurába egyszerűen illeszkedjen a póthaj korona, és természetességgel, láthatatlan illesztéssel viselhessük.

Hordhatod a hajad kiengedve, félig feltűzve, vagy akár lófarok copfként is, nem fognak kilátszani a csatok
Esküvői frizurához, kontyhoz is tökéletes választás
Amennyiben nem szeretnéd szőkítéssel/festéssel roncsolni a saját hajad, úgy egy másik hajszín árnyalatú póthajjal gyors és gyönyörű melírozást készíthetsz, miközben hajad egészséges marad
Vékony mégis extra erős tartású csatokkal készítjük póthajainkat, így egész nap viselheted őket, kicsúszás nélkül

Prémium póthajaink páratlan luxus minőségűek, melyeket több évig is hordhatsz minőségromlás nélkül, megfelelő ápolás mellett. Így póthajaink választásával gyönyörű puha természetes hajkoronád lehet.

Minden hajcsomagunk 100% eredeti prémium hajból készül, ugyanúgy viselkedik, mint a saját hajad
Mosható, festhető, szárítható, vasalható, formázható, göndöríthető
Ezek mellett is több évig gyönyörű minőséget tart

Általánosan ennyi sorból áll egy 100grammos hajcsomag:

40 cm 6-7 sor; 50 cm 5-6 sor, 60 cm 4-5 sor; 70 cm 3-4 sor

Póthaj vásárláskor válaszd ki a legmegfelelőbb mennyiséget!

Mint minden technikájú hajhosszabbításnál, legyen az tincses, tresszelt vagy csatos, fontos, hogy milyen a saját frizuránk, milyen dús a saját hajunk.

Kevesebb, vékonyabb szálú, lelapuló, tépett saját hajhoz kevesebb mennyiség is elegendő, az alap 100grammos hajcsomag bőven tökéletes.
Azonban, amennyiben sok dús a saját hajad, és hosszabbítani szeretnéd, úgy szintén minél több és dúsabb csatos póthaj szükséges hozzá. Dúsabb saját hajnál 120gramm, nagyon dús saját hajnál 150gramm póthaj szükséges.

Felillesztésük egyszerű, 10perc alatt egyedül könnyen elvégezhető, lásd az alábbi videóban:

Egysoros és Damilos póthaj

Az egysoros csatos póthaj alatt azt értjük, hogy a kívánt összes mennyiségű póthaj egyetlen sorban van triplán, négyszeresen vagy akár ötszörösen összeillesztve és 5-6db csattal rögzítve. Ez a hajcsomag az 5-6db csatnál tartja az egész hajmennyiséget, ezzel többszörösen húzva a hajhagymákat. 

Ezért mi damilos plusz tartással egészítjük ki őket, hogy szuperegészségesek legyenek és kíméljék a saját hajad, mint egy láthatatlan hajpántként kényelmesen viselve az egész hajcsomagot. Nincs többé hajhúzás, és nehéz hajsorok.  

A tökéletes teljes frizura eléréséhez ez a hajsor picivel szélesebben, mint fültől-fülig ér (25-29cm), és kevés felső takaróhajjal egyszerű, gyors, kényelmes és gyönyörű hajhosszabbítás érhető el vele. Az extra erős pici csatok pedig elnehezítés nélkül tartják fixen a hajkoronádat. 

 • tépett frizurába tökéletes választás 
 • A teljes egybeolvadásért összevasalással vagy enyhe hullámosítással tökéletes hajkoronát  készíthetsz 

 

Prémium póthajaink páratlan luxus minőségűek, melyeket több évig is hordhatsz minőségromlás nélkül, megfelelő ápolás mellett. Így póthajaink választásával gyönyörű puha természetes hajkoronád lehet.

 • Minden hajcsomagunk 100% eredeti prémium hajból készül, ugyanúgy viselkedik, mint a saját hajad
 • Mosható, festhető, szárítható, vasalható, formázható, göndöríthető
 • Ezek mellett is több évig gyönyörű minőséget tart 

Cleopátra (teljesen egyenesre levágott hajvégű) frizuránál plusz fejtető pótrész szükséges a teljes egybeolvadásért.

Lófarok copf

Prémium hajainkból speciális összeállítással kifejezetten lófarokba való hajcopfot is készítünk.  

Összefogod a saját hajad egy vékony hajgumival, és 1 perc alatt könnyedén felillesztheted a lófarok copfot. A hajtű és a tépőzár segítségével extra erős tartást tud biztosítani, nem csúszik ki a hajadból, a pici póthaj tincs pedig teljesen természetesen takar minden illesztést. Mintha mindig is a saját hajad lett volna.   

 • Vékonyszálú kevés hajba – 50 grammos hajcsomagot ajánlunk 40 vagy 50 cm hosszban 
 • Normál vagy dúsabb hajba – 80 grammos hajcsomagot ajánlunk 50 vagy 60 cm hosszban 
 • Rövid vagy egyenesre vágott saját hajjal is tökéletes az egybeolvadás

Prémium póthajaink páratlan luxus minőségűek, melyeket több évig is hordhatsz minőségromlás nélkül, megfelelő ápolás mellett. Így póthajaink választásával gyönyörű puha természetes hajkoronád lehet.  

 • Minden hajcsomagunk 100% eredeti prémium hajból készül, ugyanúgy viselkedik, mint a saját hajad
 • Mosható, festhető, szárítható, vasalható, formázható, göndöríthető 
 • Ezek mellett is több évig gyönyörű minőséget tart