Minden információ Göndör és Hullámos póthajainkról

Göndör és hullámos póthajaink külön említést és leírást érdemelnek. Gyönyörű szépek, puhák, hidratáltak, lágy esésűek, nem vastagszálú prémium minőségű hajból készülnek.
Nem gyár által előre készített hajak, hanem mind kezeink között készülnek a megfelelő hajszínre. Továbbá szintén nem gyári készítésű a tincsezés, hanem kérésre Mi tincsezzük; nem gyár készít belőle damilosat vagy lófarok copfot hanem kérésre Mi készítjük, így minden további igényt is Mi készítünk megrendelés után.

Póthajaink között létezik (A) Óceán hullámos/Ocean waves azaz enyhe hullámos, (B) Beach waves azaz Erős hullámos, (C) Közép göndör és (D) Brazil göndör azaz fürtös göndör  póthaj. Csak akiknek a saját haja is göndör, ők tudják igazán, hogy ennél a hajtípusnál nemcsak azt mondjuk, hogy ez a póthaj pl. 50cm hosszú, hanem van egy kihúzott hossza is, és egy hullámosra / göndörre összeugrott haj hossza is, és ez minden göndörség esetén változó. Illetve egy hullámos hajat lehet szárítani búrával nagyon hullámosra is, illetve lehet enyhébb hullámúra is.

 

“A” Óceán hullámos/Ocean waves azaz enyhe hullámos póthaj – 100% igazi prémium haj

Az óceán hullámos póthaj szép nagyhullámos, lágy esésű haj. Még ki lehet szárítani körkefével egyenesebbre, de nem szögegyenesre, illetve nem ajánljuk vasalni egyenesre. Ez a póthaj kb. 5-10cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú. Lehet enyhébben úgymond lógva hagyni száradni akkor 50-55cm és enyhébb hullámú, vagy lehet búrával hullámosabbra szárítani, akkor 50cm  hosszú és szép nagy hullámos – óceán hullámos.

 • Hajhosszúságok általában: 60/50-55cm; 50/40-45cm;
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna, #8-9 Mézszőke
 • illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr 

 

 

“B” Beach waves azaz Erős hullámos póthaj – 100% igazi prémium haj

Az erős hullámos póthaj enyhén erősebb hullámú az előzőnél, lágy esésű haj, egyenesre nem ajánlott kiszárítani, illetve körkefével való szárítás esetén a hullám – redők erősebbek maradnak, így leginkább búrával való hajszárítást ajánljuk a legszebb haj elérése érdekében.  Ez a póthaj kb. 10cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú.

 • Hajhosszúságok általában: 60/50cm; 50/40cm;
 • Hajszínek: #8-9 Mézszőke
 • illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr 

 

 

(C) Közép göndör póthaj – 100% igazi prémium haj

Ez a póthaj már inkább göndör, mint hullámos, de még lágy esésű, puha. Fésülni már szárazon nem ajánlott, csak közvetlen mosás után nedvesen balzsammal, illetve nem lehet (nem ajánlott) vasalni. Kicsit lehet formázni hajszárításkor körkefével, de nem egyenes lesz, hanem csak picit formázottabb hullámos. Hajmosás után pedig visszaugrik a saját göndörségére. Ez a göndörség már jobban visszaugrik, kb 15-20cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Pl. 60cm kihúzott hajtincs esetén, összeugorva göndören kb. 40-45cm hosszú a haj hossza.

 • Hajhosszúságok általában: 60/40-45cm; 50/30-35cm  (Külön rendelésre: 80/60-65cm; 70/50-55cm)
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna, #8-9 Mézszőke
 • illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a göndörségből nem kapható
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr (A külön rendelésre kapható hosszokból pedig minimum 100gr)

 

 

(D) Brazil göndör azaz fürtös göndör póthaj – 100% igazi prémium haj

Ez a póthaj a leggöndörebb póthajunk, nagyon fürtös, nagyon göndör, már nem annyira lágy puha esésű, pedig ugyanúgy prémium haj de az erős göndörség miatt, már a tapintása picit erősebb. Ezt a hajat már egyáltalán nem lehet körkefével szárítani, nem lehet egyáltalán vasalni, és nem ajánljuk szárazon fésülni, mert szöszös lesz, fésülni csak közvetlen hajmosáskor nedvesen balzsamos állapotban. Akinek a saját haja is fürtös göndör az tudja pontosan, hogyan szükséges ápolni, fésülni és szárítani a göndör hajat, de minden alkalommal adunk a póthaj mellé ápolási tanácsokat is. Ez a póthaj mosás közben is alig nyúlik ki, nagyon göndör marad vizesen is, és csak búrával lehet szárítani. Ez a göndörség már nagyon visszaugrik, kb 25-30cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Ami azt jelenti, hogy kihúzva a 80cm hajtincs összeugorva kb. 50-55cm hosszúságú.

 • Hajhosszúságok általában: 60/30-35cm; 50/20-25cm;  (Külön rendelésre: 80/50-55cm; 70/40-45cm)
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna, #8-9 Mézszőke
 • Illetve mézszőke + hajfestés
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr (A külön rendelésre kapható hosszokból pedig minimum 100gr)

 

 

Kérj Árajánlatot hullámos vagy göndör póthajainkra

Töltsd ki Árajánlat kérő űrlapunkat és küldjük az Árajánlatot!