Minden információ Göndör és Hullámos póthajainkról

Göndör és hullámos póthajaink külön említést és leírást érdemelnek. Gyönyörű szépek, puhák, hidratáltak, lágy esésűek, nem vastagszálú prémium minőségű hajból készülnek.
Nem gyár által előre készített hajak, hanem mind kezeink között készülnek a megfelelő hajszínre. Továbbá szintén nem gyári készítésű a tincsezés, hanem kérésre Mi tincsezzük; nem gyár készít belőle damilosat vagy lófarok copfot hanem kérésre Mi készítjük, így minden további igényt is Mi készítünk megrendelés után.

Póthajaink között létezik Fürtös göndör (D), Közép göndör (C), Óceán hullámos (B) és Enyhe hullámos póthaj (A). Csak akiknek a saját haja is göndör, ők tudják igazán, hogy ennél a hajtípusnál nemcsak azt mondjuk, hogy ez a póthaj pl. 50cm hosszú, hanem van egy kihúzott hossza is, és egy hullámosra / göndörre összeugrott haj hossza is, és ez minden göndörség esetén változó. Illetve egy hullámos hajat lehet szárítani búrával nagyon hullámosra is, illetve lehet enyhébb hullámúra is.

 

Több mint 10 éves tapasztalataink alapján vendégeink nagyon változó hosszúság, szín és göndörség/hullámosságot rendelnek, ezért ezen póthajaink nincsenek raktáron így egyedi rendelésűek, külön kérésre rendeljük / készítjük őket személyre szabva. 

 

Enyhe hullámos póthaj – “A” hullám

Akkor hívjuk enyhe hullámosnak a póthajat, amikor nem teljesen egyenes, hanem éppen van egy pici hullám a hajban. Ki is lehet szárítani egyenesre könnyen, de búrával, körkefével könnyen szárítható hullámosra. Ez a póthaj hullámosra szárítottan kb. 5cm-el rövidebb, mint egyenesen. Pl. amikor 60cm egyenesen egy haj akkor hullámosra szárítva kb. 55cm összeugorva a haj hossza.

 

 

Óceán hullámos póthaj – “B” hullám

Az óceán hullámos póthaj szép nagyhullámos, lágy esésű haj. Még ki lehet szárítani körkefével egyenesebbre, de nem szögegyenesre, illetve nem ajánljuk vasalni egyenesre. Ez a póthaj kb. 10cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú. Lehet enyhébben úgymond lógva hagyni száradni akkor 50-55cm és enyhébb hullámú, vagy lehet búrával hullámosabbra szárítani, akkor 50cm  hosszú és szép nagy hullámos – óceán hullámos.

 • Hajhosszúságok általában: 60/50cm; 50/40cm; 40/30cm
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna,
 • #9 Mézszőke,
 • illetve Mézszőke + festett hajszínek (#8, #7, #6, vörös..stb)
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr 

 

 

Középgöndör póthaj – “C” göndör

Ez a póthaj már inkább göndör, mint hullámos, de még lágy esésű, puha. Fésülni már szárazon nem ajánlott, csak mosás után, illetve nem lehet (nem ajánlott) vasalni. Kicsit lehet formázni hajszárításkor körkefével, de nem egyenes lesz, hanem csak picit formázottabb hullámos. Hajmosás után pedig visszaugrik a saját göndörségére. Ez a göndörség már jobban visszaugrik, kb 15-20cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Pl. 60cm kihúzott hajtincs esetén, összeugorva göndören kb. 40-45cm hosszú a haj hossza.

 • Hajhosszúságok általában: 60/40-45cm; 50/30-35cm  (Külön rendelésre: 80/60-65cm; 70/50-55cm)
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna,
 • #9 Mézszőke,
 • illetve Mézszőke + festett hajszínek (#8, #7, #6, vörös..stb)
 • Platinaszőke színű ebből a göndörségből nem kapható
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr (A külön rendelésre kapható hosszokból pedig minimum 100gr)

 

 

Fürtös göndör, brazil göndör póthaj – “D” göndör

Ez a póthaj a leggöndörebb póthajunk, nagyon fürtös, nagyon göndör, már nem annyira lágy puha esésű, pedig ugyanabból a prémium hajból készül, de az erős göndörség miatt, már a tapintása picit erősebb. Ezt a hajat már egyáltalán nem lehet körkefével szárítani, nem lehet egyáltalán vasalni, és nem ajánljuk szárazon fésülni, mert szöszös lesz. Akinek a saját haja is fürtös göndör az tudja pontosan, hogyan szükséges ápolni, fésülni és szárítani a göndör hajat, de minden alkalommal adunk a póthaj mellé ápolási tanácsokat. Ez a póthaj mosás közben is alig nyúlik ki, nagyon göndör marad vizesen is, és csak búrával lehet szárítani. Ez a göndörség már nagyon visszaugrik, kb 25-30cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Ami azt jelenti, hogy kihúzva a 80cm hajtincs összeugorva kb. 50-55cm hosszúságú.

 • Hajhosszúságok általában: 60/30-35cm; 50/20-25cm;  (Külön rendelésre: 100/60-65cm; 80/50-55cm; 70/40-45cm)
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna,
 • #9 Mézszőke,
 • illetve Mézszőke + festett hajszínek (#8, #7, #6, vörös..stb)
 • Nem platinaszőke, csak #10es világosszőkéig világosított szőke (ebben a világos színárnyalatban már jóval puhábbak, gyengébbek a hullámok, nem annyira erős mint a közép barnák, barnák esetében)
 • Minimális rendelhető mennyiség 50gr (A külön rendelésre kapható hosszokból pedig minimum 100gr)

 

 

Hogyan kérj Árajánlatot hullámos vagy göndör póthajra (amennyiben kezdő vagy póthaj viselésben)?

 1. A füled teteje magasságától mérve a hajad végéig cm-essel mérd le a hosszúságát.
 2. Ugyanígy a cm-essel nézve mérd le, hogy milyen hosszú póthajat szeretnél!
 3. Válaszd ki hullámaink / göndörségeink között a neked megfelelőt A, B, C vagy D?
 4. És küldj viberen vagy whatsappon fényképet a saját hajadról, ahol jól látszik a hajszíned és a hajad hullámossága!
  Viber / Whatsapp elérhetőségem +36303898828 Paizs Mona

Hogy miért fontos ez? Mert mindenkinek más a frizurája, más a hajhosszúsága, más a haja dússága. 100grammra rögtön tudunk árat adni anélkül hogy látnánk a frizurádat, de az közel sem biztos hogy neked megfelelő lenne. Természetesen ha nem vagy kezdő a póthajakban, nyugodtan kérhetsz konkrét mennyiségre is árajánlatot.

Hullámos és göndör póthajainkat kérheted natúr barna vagy mézszőke színben, melyet saját fodrászoddal is színre készítetthetsz, vagy kérheted általunk színre festett formában. Továbbá kérhetsz plusz tincsezést, csatossá vagy damilossá alakítást, vagy kérheted lófarok copfként is. 

 

Göndör és hullámos póthaj Árlista

Amennyiben tudod pontosan mennyi gramm és hajhossz megfelelő a frizurádba, úgy kérd tőlünk Göndör / hullámos póthaj árlistánkat:

Viberen vagy Whatsappon +36303898828 Paizs Mona