Minden információ Göndör és Hullámos póthajainkról

Göndör és hullámos póthajaink külön említést és leírást érdemelnek. Gyönyörű szépek, puhák, hidratáltak, lágy esésűek, nem vastagszálú prémium minőségű hajból készülnek.
Nem gyár által előre készített hajak, hanem mind kezeink között készülnek a megfelelő hajszínre. Továbbá szintén nem gyári készítésű a tincsezés, hanem kérésre Mi tincsezzük; nem gyár készít belőle damilosat vagy lófarok copfot hanem kérésre Mi készítjük, így minden további igényt is Mi készítünk megrendelés után.

Póthajaink között létezik (A) Enyhe hullámos – egyenesre kiszárítható, (B) Óceán hullámos/Ocean waves azaz közepesen hullámos, (C) Beach waves azaz Erős hullámos, (D) Közép göndör és (E) Brazil göndör azaz fürtös göndör  póthaj. Csak akiknek a saját haja is göndör, ők tudják igazán, hogy ennél a hajtípusnál nemcsak azt mondjuk, hogy ez a póthaj pl. 50cm hosszú, hanem van egy kihúzott hossza is, és egy hullámosra / göndörre összeugrott haj hossza is, és ez minden göndörség esetén változó. Illetve egy hullámos hajat lehet szárítani búrával nagyon hullámosra is, illetve lehet enyhébb hullámúra is.

 

“A” Enyhe hullámos póthaj – Világosszőke

Az enyhe hullámos póthaj szép enyhe nagyhullámos, lágy esésű vékonyszálú haj.Teljesen ki lehet szárítani körkefével egyenesre, illetve szárazon is fésülhető gubancolódás, szöszösödés nélkül. Ez a póthaj kb. 2-5cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 55cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú. Lehet enyhébben úgymond lógva hagyni száradni akkor 52cm és enyhébb hullámú, vagy lehet búrával hullámosabbra szárítani, akkor 50cm  hosszú és szép nagy hullámos.

 • Hajhosszúságok általában: 55/50-52cm; 
 • Hajszínek: Világos platinaszőke
 • Rendelhető mennyiségi egység: 50gr-onként 

Megrendelem az “A” enyhe hullámos világosszőke póthajat a webshopon >> Itt!

 

 

“B” Óceán hullámos/Ocean waves hullámos póthaj – mézszőke és egyedi hajszínek

Az óceán hullámos póthaj szép nagyhullámos, enyhén göndör lágy esésű haj, közép szálvastagságú puha haj. Enyhén ki lehet szárítani körkefével egyenesebbre, de nem szögegyenesre, illetve nem ajánljuk vasalni egyenesre. Ezt a hullámot szárazon már nem lehet fésülni, mert kusza lesz (mint a göndör hajak), csak nedves balzsamos állapotban javasolt fésülni. Ez a póthaj kb. 5-10cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú. Lehet enyhébben úgymond lógva hagyni száradni akkor 50-55cm és enyhébb hullámú, vagy lehet búrával hullámosabbra szárítani, akkor 50cm  hosszú és szép nagy hullámos – óceán hullámos.

 • Hajhosszúságok általában: 60/50-55cm
 • Hajszínek: #8-9 Mézszőke; illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Rendelhető mennyiségi egység: 50gr-onként 

Megrendelem a “B” óceán hullámos mézszőke póthajat a webshopon >> Itt!

 

 

“B+” Óceán hullámos/Ocean waves hullámos póthaj – Natúr Sötétbarna

Az óceán hullámos póthaj szép nagyhullámos, enyhén göndör, lágy esésű haj. Enyhén ki lehet szárítani körkefével egyenesebbre, de nem szögegyenesre, illetve nem ajánljuk vasalni egyenesre. Ezt a hullámot szárazon már nem lehet fésülni, mert kusza lesz (mint a göndör hajak), csak nedves balzsamos állapotban javasolt fésülni. Ez a póthaj kb. 5-10cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú. Lehet enyhébben úgymond lógva hagyni száradni akkor 50-55cm és enyhébb hullámú, vagy lehet búrával hullámosabbra szárítani, akkor 50cm  hosszú és szép nagy hullámos, enyhe göndör – óceán hullámos.

 • Hajhosszúságok általában: 60/50-55cm
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna
 • Rendelhető mennyiségi egység: 50gr-onként 

Megrendelem a “B+” óceán hullámos sötétbarna póthajat a webshopon >> Itt!

 

“C” Beach waves azaz Erős hullámos, gyengén göndör póthaj – Mézszőke

Az erős hullámos póthaj enyhén erősebb hullámú az előzőnél, lágy esésű haj, egyenesre nem ajánlott kiszárítani, illetve körkefével való szárítás esetén a hullám – redők erősebbek maradnak, így leginkább búrával való hajszárítást ajánljuk a legszebb haj elérése érdekében. Ezt a hullámot szárazon már nem lehet fésülni, mert kusza lesz (mint a göndör hajak), csak nedves balzsamos állapotban javasolt fésülni. Ez a póthaj kb. 10cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 50cm hosszú.

 • Hajhosszúságok általában: 60/50cm
 • Hajszínek: #8-9 Mézszőke; illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Rendelhető mennyiségi egység: 50gr-onként

Megrendelem a “C” erős hullámos / gyengén göndör mézszőke póthajat a webshopon >> Itt!

“C+” Beach waves gyengén göndör póthaj – Natúr Sötétbarna

Az erős hullámos póthaj enyhén erősebb hullámú az előzőnél, lágy esésű haj, egyenesre nem ajánlott kiszárítani, illetve körkefével való szárítás esetén a hullám – redők erősebbek maradnak, így leginkább búrával való hajszárítást ajánljuk a legszebb haj elérése érdekében. Ezt a hullámot szárazon már nem lehet fésülni, mert kusza lesz (mint a göndör hajak), csak nedves balzsamos állapotban javasolt fésülni. Ez a póthaj kb. 10-15cm-rel rövidebb összeugorva, mint kihúzott állapotában. Pl. amikor 60cm kihúzva a póthaj hossza, akkor összeugorva hullámosan ez a haj kb. 45-50cm hosszú.

 • Hajhosszúságok általában: 60/45-50cm, 70/50-55cm
 • Hajszínek:Natúr #4-5 festetlen barna
 • Rendelhető mennyiségi egység: 50gr-onként 

Megrendelem a “C+” gyengén göndör sötétbarna póthajat a webshopon >> Itt!

 

 

(D) Közép göndör póthaj – Mézszőke vagy egyedi hajszínek – (külön rendelésre)

Ez a póthaj már inkább göndör, mint hullámos, de még lágy esésű, puha. Fésülni szárazon nem ajánlott, csak közvetlen mosás után nedvesen balzsammal, illetve nem lehet (nem ajánlott) vasalni. Ez a göndörség már jobban visszaugrik, kb 15cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Pl. 70cm kihúzott hajtincs esetén, összeugorva göndören kb. 50-55cm hosszú a haj hossza.

 • Hajhosszúságok általában: 70/55cm, 80/65cm
 • Hajszínek: #8-9 Mézszőke; illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Rendelhető mennyiségi egység: 90gr-onként (csak külön rendelésre)

 

(D+) Erős göndör póthaj – Natúr Sötétbarna – (külön rendelésre)

Ez a póthaj már inkább göndör, mint hullámos, de még lágy esésű, puha. Fésülni szárazon nem ajánlott, csak közvetlen mosás után nedvesen balzsammal, illetve nem lehet (nem ajánlott) vasalni. Ez a göndörség már jobban visszaugrik, kb 20cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Pl. 70cm kihúzott hajtincs esetén, összeugorva göndören kb. 50cm hosszú a haj hossza.

 • Hajhosszúságok általában: 70/50cm, 80/60cm
 • Hajszínek: Natúr #4-5 festetlen barna
 • Rendelhető mennyiségi egység: 90gr-onként (csak külön rendelésre)

 

(E) Brazil göndör azaz fürtös göndör póthaj – mézszőke és egyedi hajszínek – (külön rendelésre)

Ez a póthaj a leggöndörebb póthajunk, nagyon fürtös, nagyon göndör, már nem annyira lágy puha esésű, pedig ugyanúgy prémium haj de az erős göndörség miatt, már a tapintása picit erősebb. Ezt a hajat már egyáltalán nem lehet körkefével szárítani, nem lehet egyáltalán vasalni, és nem lehet szárazon fésülni, mert nagyon szöszös lesz, fésülni csak közvetlen hajmosáskor nedvesen balzsamos állapotban. Akinek a saját haja is fürtös göndör az tudja pontosan, hogyan szükséges ápolni, fésülni és szárítani a göndör hajat, de minden alkalommal adunk a póthaj mellé ápolási tanácsokat is. Ez a póthaj mosás közben is alig nyúlik ki, nagyon göndör marad vizesen is, és csak búrával lehet szárítani, vagy nyáron magától száradni hagyva. Ez a göndörség már nagyon visszaugrik, kb 25-30cm-rel rövidebb, mint az egyenesre kihúzott hajtincs. Ami azt jelenti, hogy kihúzva a 80cm hajtincs összeugorva kb. 50-55cm hosszúságú.

 • Hajhosszúságok általában: 70/55cm, 80/65cm
 • Hajszínek: #8-9 Mézszőke; illetve Mézszőke + hajfestés
 • Platinaszőke színű ebből a hullámból nem kapható
 • Rendelhető mennyiségi egység: 90gr-onként (csak külön rendelésre)

 

 

Nézd meg webshopunk kínálatát hullámos/ göndör póthajainkra, de amennyiben nem találtál
Neked megfelelőt, úgy Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével tudsz kérni.

Töltsd ki kérlek Árajánlat kérő űrlapunkat és küldjük az Árajánlatot!