CSATOS PÓTHAJ GARANCIA, VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZATÓ

 

Hajhosszabbítás előtt, a póthajak felillesztése előtt részletesen olvassa el a garanciára vonatkozó tájékoztatót!

 

 • A vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben CSATOS PÓTHAJAT vásárolt/rendelt, a tresszelt hajsor elvágása/szétvágása esetén a hajsorok végeit varrógéppel vagy kézi varrással rendesen el kell varrni, vagy pillanatragasztóval leragasztani, különben hajsorok széleiből hullhat a haj!

 

 • Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor, online rendelésekor részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, azonban fodrászati ismeretek megtanítására nem köteles, így a helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

 • A vevő tudomásul veszi, hogy a Prémium minőségű csatos póthajak élettartama 2-5 év is lehet megfelelő ápolás mellett.

 

 • Minden hajhosszabbítás vagy sűrítés a hajgyökereket terheli meg, ami saját hajhullást okozhat. A vásárló tudatában van annak, hogy az összes megvásárolt póthajtermékünkre érzékeny embereknél bizonyos allergiás reakciók is keletkezhetnek. Pl. fémallergia a fémcsatok és a fejbőr találkozásánál. Ezek nem a termék hibái. Az eladó nem tudhatja előre, hogy kinél milyen allergiás reakciók jelentkezhetnek, amiért felelősséget sem vállalhat. A vásárló köteles saját maga megállapítani a termék használásának lehetőségét és felelősséget vállal a lehetséges allergiás reakciók fellépésekor létrejövő kellemetlenségekért.
 • A vásárló elveszíti a garanciát a póthaj festése, szőkítése, dauerolása, színezése, és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ez esetben minőségromlás és higéniai okok miatt a terméket cserélni, visszavenni nem áll módunkban.
 •  A vevő tudomásul veszi, hogy a nem nálunk felhelyezett póthajért és annak költségéért felelősséget cégünk nem vállal.
 • A vevő tudomásul veszi, hogy a forró hajszárító és hajvasaló szárítja és fénytelenné teszi a hajat, valamint gyengítheti a keratint és ez az illesztett haj idő előtti leeséséhez vezethet.
 • Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Velünk is előfordult már, hogy különböző fejekről levágott copfok még a kíméletes hajfestés ellenére is váratlan módon reagáltak, pl. egyenes hajból hullámos lett, egészségesnek tűnő haj visszatöredezett. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez! Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

Mi arra tudunk garanciát vállalni, hogy a nálunk kapható hajak: 100% emberi prémium európai minőségű, festetlen vagy festett/ kíméletesen szőkített hajak és I.osztályú (nem kevert szálas, nem műszálas) hajak. A póthajak lehetnek egyenes, hullámos vagy göndör típusúak, vastagabb vagy vékonyabb száltípusúak.

 • Csatos prémium minőségű  póthajaink megfelelő ápolás mellett több 1-4 évig hordható puha póthajak, 100% igazi emberi hajból.
 • Kétféle garancia csoport létezik, az “Általános rendelés” és az “Egyedi rendelés”.
  • Postai csomagküldéssel kézbesített „ÁLTALÁNOS RENDELÉS”: Általános rendelésnek számít az online vagy telefonon leadott hajrendelés, melynél a póthajat natúr festetlen (#3,4,5ös színárnyalat),  étcsokoládé (#6os) mézszőke (csak világosított nem árnyalt arany tónusú #9,10es színárnyalat), platinaszőke (csak (világosított nem árnyalt #10, 11-es színárnyalat), az alábbi kiszerelésben: natúr/mézszőke/platinaszőke tresszelt, vagy többsoros csatos póthaj csomag. Ezek a hajtermékek még tovább festhetők, illetve világosíthatóak, így még bármilyen póthajszín elkészíthető belőle. A haj tapintásának, hajtömörségének nem tetszése esetén, közös megegyezés alapján a vevő 5 napon belül kicseréltetheti a terméket, vagy visszaigényelheti a termék árát. 5 napon belül szükséges jelezni a visszaküldési szándékát és 8 napon belül szükséges hogy visszaküldje hozzánk, ha a vevő nem juttatja vissza a hajat a címünkre, úgy automatikusan beleegyezik, hogy a hajtermék megfelel számára és nem igényel cserét, sem pénzvisszafizetést. 5 napon túl NEM tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni.

   

  • Postai csomagküldéssel kézbesített vagy személyes átvételes „EGYEDI RENDELÉS”:Egyedi rendelésnek számít a vevő egyedi igényeire készített póthaj, világosított és egyedi színre festett póthaj. Ezek a megrendelések kizárólag a megrendelő egyedi igényeire készültek, melyet másnak nem tudunk értékesíteni, így minőségi nem tetszés, hajtömörség, hajvastagság, tapintás …stb. nem tetszése esetén SEM tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni, még 5 napon belül sem. Egyedi rendelés esetén ajánljuk az alapos fényképes vagy videos Online megbeszélést illetve válaszd a könnyen festhető “Mézszőke&Dye it Yourself ” hajszínünket, melyet otthon vagy fodrászod könnyen a hajszínedre tud varázsolni  és így prémium minőségű egyedi hajcsomag tulajdonosa lehetsz.

 

 • Azonban említésre méltó luxus minősége van prémium hajainknak, ami puha és lágy, így biztosak vagyunk benne, hogy a minőségében még évek múlva sem fogsz csalódni.

__________________________________________________________________________________________________

 • Elállás jogaA 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a nem egyedi rendelésű vásárlási szándékától.Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:A Vásárló a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a nem egyedi rendelésű vásárlási szándékától. A szerződés nyelve magyar.Higiéniai okokból a parókát és póthajat nem cserélünk! Csak eredeti bontatlan csomagolású, nem használt póthajat veszünk vissza vagy cserélünk.

 

Érvényes 2019. 03.01-től visszavonásig. Az Eladó a változtatás jogát fenntartja.