HAIRTREND – CLIPINHAIRTREND PÓTHAJ GARANCIA, VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZATÓ

Hajhosszabbítás előtt, a póthajak felillesztése előtt részletesen olvassa el a garanciára vonatkozó tájékoztatót!

ÁLTALÁNOS GARANCIA

 

 • A vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben TRESSZELT PÓTHAJAT vásárolt/rendelt, a tresszelt hajsor elvágása/szétvágása esetén a hajsorok végeit varrógéppel vagy kézi varrással rendesen el kell varrni, különben hajsorok széleiből erősen hullani fog a haj!
 • Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor, online rendelésekor részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, de a helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.
 • A vásárló elveszíti a garanciát a póthaj festése, szőkítése, dauerolása, egyedire színezése, a keratin felére vágása, és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ez esetben terméket cserélni, visszavenni nem áll módunkban.
 • A vásárló elveszíti a garanciát keratinos/gyűrűs tincses póthaj felillesztése esetén. Ajánljuk, hogy bármi, amit ki szeretne próbálni a póthajjal, azt kis próba mennyiségbe tegye, melyet visszavenni/cserélni nem áll módunkban.
 • A vevő tudomásul veszi, hogy a nem nálunk felhelyezett póthajért és annak költségéért felelősséget cégünk nem vállal. A nálunk vásárolt, azonban más szalonban felillesztett hajakért – a póthaj hullásáért – felelősséget nem vállalunk. Ez esetben annak a szakembernek kell vállalni a garanciát, aki felillesztette a póthajat. A póthaj hullásának a póthaj minőségéhez nincsen köze, csak a használt ragasztóanyag (keratin) és a felillesztés munkájához van köze.
 • Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez! Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

 

__________________________________________________________________________________________________

 

CSERE ÉS VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT

 • Személyes vásárlás esetén, melynél látja a színt, hajhosszt (hajtömörséget – hajvégtömörséget) és tapintással a minőséget, ez esetben nem áll módunkban visszavásárolni a póthajat, későbbi minőségi kifogás esetén sem.

 

 • Postai csomagküldés „ÁLTALÁNOS ALAP TERMÉKEK” ESETÉN: Általános rendelésnek számít az online vagy telefonon leadott hajrendelés, melynél a póthajat:
 • natúr festetlen egyenes vagy óceán hulámos (#3,4,5ös színárnyalat),
 • mézszőke egyenes vagy óceán hullámos (csak világosított #9,10es színárnyalat),
 • platinaszőke (csak világosított #10, 11-es színárnyalat), az alábbi kiszerelésben: tresszelt, damilos, lófarok copf vagy többsoros csatos póthaj csomag.

Ezek a hajtermékek még tovább festhetők, illetve világosíthatóak, így még bármilyen póthajszín elkészíthető belőle, illetve tresszelt állapotuk miatt, bármikor visszabonthatóak, újrakészíthetőek hajhosszúság rövidülése nélkül. A haj tapintásának, hajtömörségének nem tetszése esetén, közös megegyezés alapján a vevő 5 napon belül kicseréltetheti a terméket, vagy visszaigényelheti a termék árát. 8 napon belül, ha a vevő nem juttatja vissza a hajat a címünkre, úgy automatikusan beleegyezik, hogy a hajtermék megfelel számára és nem igényel cserét, sem pénzvisszafizetést. 8 napon túl kifogás esetén NEM tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni. 8 napon belül tesztelje a hajcsomagot hajmosással, szárítással, minta tincs festésével.

**Tipp 1): Amennyiben még nem ismeri hajainkat, és annak minőségét hosszútávon is hordva, úgy érdemes kis mennyiséget rendelni, akár 10 grammot vagy kevesebbet, melyet moshat, festhet, csavarhat, szőkíthet a saját felelősségére, és ha hosszútávon meg van vele elégedve, akkor már nagyobb mennyiséget is tapasztalattal nyugodtan tud rendelni. 

**Tipp 2): Amennyiben Általános Alap terméket rendel tőlünk pl. 100gr mézszőke tresszelt hajat és tovább festi az egész hajat és nem sikerül, úgy nem cseréljük, és nem vesszük vissza a terméket. Próbálja mindig kis 5-10grammos tincsen a festést, és ha jó lett a hajszín és hajminőség csak utána fesse be az egész hajmennyiséget!

CSERE, VISSZATÉRÍTÉS: Amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék úgy joga van az áru kicseréléséhez az áru átvételétől számított 8 napon belül. A cserélni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen. Csere: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és kicserélve küldjük vissza a megrendelt címre. Visszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és térítjük meg a termék árát a vevő bankszámlaszámára 5 munkanapon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.

 

 • Postai csomagküldés vagy személyes átvétel „EGYEDI TERMÉK RENDELÉS” ESETÉN:

Egyedi rendelésnek számít a vevő egyedi igényeire készített póthaj, világosított és festett póthaj egyedi színre készítve; vagy egyedi mennyiségű póthaj; egyedi tincsezett póthaj, vagy egyedileg választott magyar copfból készült és feldolgozott póthaj..stb.. Ezek a termékek kizárólag a megrendelő egyedi igényeire készültek, melyet másnak nem tud értékesíteni vállalkozásunk, így NEM  tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni, még 8 napon belül sem. Egyedi rendelés esetén ajánljuk a személyes konzultációt!

A vevő tudomásul veszi, hogy a színre készített – azaz általunk festett póthaj – ugyanúgy, mint saját hajunk festésekor a festett szín hajmosások gyakoriságával veszíthet színéből, árnyalatából (kifakul). A póthajon ilyenkor érdemes hajszín frissítést (hajfestést, bemosást) végezni. A vegykezelést mindig bízzuk szakértő fodrászra, hogy megfelelő hajszínt kapjunk, és a póthajunk minősége is szép maradjon.


Mi arra tudunk garanciát vállalni, hogy a nálunk kapható hajak: 100% emberi prémium minőségű, festetlen vagy festett/ kíméletesen szőkített hajak és I.osztályú (nem kevert szálas, nem műszálas) hajak. A póthajak lehetnek egyenes, hullámos vagy göndör típusúak, vastagabb vagy vékonyabb száltípusúak.

Azonban említésre méltó luxus minősége van prémium hajainknak, ami puha és lágy, így biztosak vagyunk benne, hogy a minőségében még évek múlva sem fogsz csalódni.

 

__________________________________________________________________________________________________

 

 • Elállás jogaA 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a nem egyedi rendelésű vásárlási szándékától.Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:A Vásárló a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a nem egyedi rendelésű vásárlási szándékától. A szerződés nyelve magyar.Higiéniai okokból a parókát és póthajat nem cserélünk! Csak eredeti bontatlan csomagolású, nem használt póthajat veszünk vissza vagy cserélünk.

 

Érvényes 2022. 12.06-től visszavonásig. Az Eladó a változtatás jogát fenntartja.