Clipinhairtrend csatos póthaj Webshop – Egyedi prémium csatos póthajak webáruháza

Üdvözöllek a Clipinhairtrend webshopjában, amit azért hoztam létre, hogy minél több fényképpel megmutassam eddig készített, és folyamatos kívánság szerint készülő, gyönyörű csatos póthajaimat. Csatos póthaj Webshopom non-stop 0-24 órás lehetőséget nyújt, hogy a hajcsomagokat megrendelhesd.

1.) Miért is olyan egyedi? Hogyan készül? (olvasd tovább >>)

Prémium egyedi csatos póthajaim, nem előre legyártott termékek. A kézzel válogatott vágott natúr puha copfokat először feltresszelem (cérnára fűzöm), majd kívánság szerint kíméletesen világosítom, és igény szerinti színre árnyalom kíméletes védő technikával, mely esetben a haj puha és fényes marad, ezért lesz hosszú 2-3 éves prémium élettartamú. Amint a hajszín elkészül, úgy csatos póthaj, damilos póthaj illetve lófarok copf készül belőle. És kész a gyönyörű hajhosszabbítás, egyedileg a Te hajszínedre készítve.

2.) Webáruházam termékei között szerepelnek >>

általános gyakran kért színek, mint natúr barna, platinaszőke, világosbarna, ill. sötétszőke – mely hajszínek akár általad még tovább színezhetőek, de szerepelnek közötte egyedi melíros illetve gyönyörű ombre hajszínek is, melyet vendégeim kérték és továbbra is sok érdeklődést kapnak.

3.) Prémium hajaimból általános kiszereléseket tüntettem fel, >>

mely minden normál frizurába tökéletesen illeszkedik.
Teljes hajdúsítás és normál hajhosszabbítást 100 grammosan, dús hajhosszabbítást frizurádtól függően 120-140 grammtól ajánlok, utóbbi esetben viberen tudsz egyedibb rendelést leadni. A csatos póthaj ára függ a hajszíntől és mennyiségtől.

4.) A webáruházban nem említett, egyedi színeket >>

(melír, ombre) is folyamatosan készítek, így kérlek konzultálj velem telefonon Viberen vagy Whatsappon és segítek a pontos hajszín és hajmennyiség választásában.

Paizs Mona +36303898828 – www.facebook.com/Csatos.pothaj

Csatos póthaj rendelés 0-24 óráig a webshopon keresztül