Általános Szerződési Feltételek


Vállalkozás adatai:

Online értékesítés – csomagküldéssel

Paizs Mónika (Egyéni vállalkozó, alanyi adómentes kisadózó)
2623 Kismaros Patak utca 3.
Adószám: 68371287-1-33
Nyilvántartási szám:51650500

 

1.1. Az eladó tulajdonában lévő internetes áruház www.csatospothaj.hu működtetésének célja az áru eladása a végfelhasználónak (továbbiakban vásárló) az elektronikusan leadott megrendelés alapján.

Az internetes áruház kínálata hajhosszabbításhoz kellő csatos póthajak és parókák (továbbiakban áru).

1.2 A www.csatospothaj.hu webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a Kosár tartalmának megrendelése ikonra kattintás megerősítésével jön létre.

A Felek között ily módon magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és azt a hatályos jogszabályi előírások által előírt időtartamig őrzi. Felek között létrejött azon kereskedelmi ügylet (pl.: megrendelések leadása) is szerződésnek minősül, amelyet a Partner a Szolgáltató ügyfélszolgálatán keresztül bonyolít (írásban, személyesen vagy telefonon).

1.4. Ügyfélszolgálat: Paizs Mónika (Egyéni vállalkozó, alanyi adómentes kisadózó)

 • Levelezési cím: 2623 Kismaros Pf. 8.
 • Telefon: +36 30 3898828 (hétfőtől péntekig)
 • Internet cím: www.csatospothaj.hu

 


 

CSATOS PÓTHAJ GARANCIA, VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZATÓ

 

Hajhosszabbítás előtt, a póthajak felillesztése előtt részletesen olvassa el a garanciára vonatkozó tájékoztatót!

 

 • A vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben CSATOS PÓTHAJAT vásárolt/rendelt, a tresszelt hajsor elvágása/szétvágása esetén a hajsorok végeit varrógéppel vagy kézi varrással rendesen el kell varrni, vagy pillanatragasztóval leragasztani, különben hajsorok széleiből erősen hullani fog a haj!

 

 • Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor, online rendelésekor részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, azonban fodrászati ismeretek megtanítására nem köteles, így a helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

 • A vevő tudomásul veszi, hogy a Prémium európai minőségű csatos póthajak élettartama 1-3 év is lehet megfelelő ápolás mellett.
 • Minden hajhosszabbítás vagy sűrítés a hajgyökereket terheli meg, ami saját hajhullást okozhat. A vásárló tudatában van annak, hogy az összes megvásárolt póthajtermékünkre érzékeny embereknél bizonyos allergiás reakciók is keletkezhetnek. Pl. fémallergia a fémcsatok és a fejbőr találkozásánál. Ezek nem a termék hibái. Az eladó nem tudhatja előre, hogy kinél milyen allergiás reakciók jelentkezhetnek, amiért felelősséget sem vállalhat. A vásárló köteles saját maga megállapítani a termék használásának lehetőségét és felelősséget vállal a lehetséges allergiás reakciók fellépésekor létrejövő kellemetlenségekért.
 • A vásárló elveszíti a garanciát a póthaj festése, szőkítése, dauerolása, színezése, és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ez esetben minőségromlás és higéniai okok miatt a terméket cserélni, visszavenni nem áll módunkban.

 

 • A vevő tudomásul veszi, hogy a nem nálunk felhelyezett póthajért és annak költségéért felelősséget cégünk nem vállal.

 

 • A nálunk vásárolt, azonban más szalonban felillesztett hajakért – a póthaj hullásáért – felelősséget nem vállalunk. Ez esetben annak a szakembernek kell vállalni a garanciát, aki felillesztette a póthajat. A póthaj hullásának a póthaj minőségéhez nincsen köze, csak a használt ragasztóanyag (keratin) és a felillesztés munkájához van köze.
 • A vevő tudomásul veszi, hogy a forró hajszárító és hajvasaló szárítja és fénytelenné teszi a hajat.

 

 • Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Velünk is előfordult már, hogy különböző fejekről levágott copfok még a kíméletes hajfestés ellenére is váratlan módon reagáltak, pl. egyenes hajból göndör lett, egészségesnek tűnő haj visszatöredezett. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez! Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

Mi arra tudunk garanciát vállalni, hogy a nálunk kapható hajak: 100% emberi prémium magyar vagy prémium európai minőségű, festetlen vagy festett/ kíméletesen szőkített hajak és I.osztályú (nem kevert szálas, nem műszálas) hajak vagy Indiai minőségű festett/kezelt póthajak. A póthajak lehetnek egyenes, hullámos vagy göndör típusúak, vastagabb vagy vékonyabb száltípusúak.

__________________________________________________________________________________________________

 • Elállás jogaA 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:A Vásárló a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A szerződés nyelve magyar.Higiéniai okokból a parókát és póthajat nem cserélünk! Csak eredeti bontatlan csomagolású, nem használt “általános – standard” póthajat veszek vissza vagy cserélek.
 • CSERE ÉS VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT
  • Személyes megtekintés/vásárlás esetén, melynél látja a színt, hajhosszt (hajtömörséget – hajvégtömörséget) és tapintással a minőséget, ez esetben nem áll módunkban visszavásárolni a póthajat, későbbi minőségi kifogás esetén sem.

   

  • Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék (attól függően, hogy általános vagy egyedi rendelés, lásd alább!), úgy joga van az áru kicseréléséhez az áru átvételétől számított 8 napon belül. A cserélni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen. Csere: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat veszem át, bontom ki és kicserélve küldöm vissza a megrendelt címre.

   

  • Visszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál ajánlott, nem utánvétesen küldött csomagokat veszem át, bontom ki és térítem meg a termék árát a vevő bankszámlaszámára min. 5 – max. 10 munkanapon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.

   

  • Postai csomagküldés „ÁLTALÁNOS RENDELÉS”: Általános rendelésnek számítanak az alábbi „standard” termékek:
   • prémium natúr sötét barna tresszelt haj,
   • prémium natúr barna csatos póthaj,
   • prémium mézszőke vagy platinaszőke tresszelt haj
   • prémium mézszőke vagy platinaszőke csatos póthaj

  Ezek a hajtermékek még tovább festhetők, illetve világosíthatóak, így még bármilyen póthajszín elkészíthető belőle. A haj tapintásának, hajtömörségének nem tetszése esetén, közös megegyezés alapján a vevő 8 napon belül kicseréltetheti a terméket, vagy visszaigényelheti a termék árát. 8 napon belül, ha a vevő nem juttatja vissza a hajat a címemre, úgy automatikusan beleegyezik, hogy a hajtermék megfelel számára és nem igényel cserét, sem pénzvisszafizetést. 8 napon túl minőségi kifogás esetén (legyen az gubancolódás, hajtöredezés…stb) SEM tudok cserélni vagy pénzt visszafizetni.

   

  • Postai csomagküldés vagy személyes átvétel „EGYEDI RENDELÉS”:

  Az általános rendelésen kívül minden más termék európai (prémium) vagy magyar hajból, mely egyedi színre vagy mennyiségre, vagy egyedi technikával készült. Ezek a termékek kizárólag a megrendelő egyedi igényeire készültek, melyet másnak nem tud értékesíteni vállalkozásom, így minőségi nem tetszés, hajtömörség, hajtöredezés, hajvastagság, tapintás …stb. nem tetszése esetén SEM tudok cserélni vagy pénzt visszafizetni, még 8 napon belül sem. Egyedi rendelés esetén ajánlom a személyes konzultációt!

   

Érvényes 2018. Január 1-től visszavonásig. Az Eladó a változtatás jogát fenntartja.