Kedves Leendő Vendégünk! Köszönjük hogy weboldalunkra látogattál!

Egyik fő specialitásunk vendégeink egyedi hajszínére, egyedi kívánságára készített póthaj.
Tresszelt, csatos, tincses, lófarok copf technikával elkészítve.

 

 

Több vendégünk félelme volt, hogy saját fodrászuk nem mer a póthajon szőkítést, festést, színváltoztatást végezni, illetve próbálta, de nem sikerült. Hogy miért is?

Egy már levágott póthaj teljesen máshogy viselkedik színváltoztatás esetén, mint a le nem vágott fejen lévő saját haj, ezért akinek nincs megfelelő hosszútávú tapasztalata a póthajak szőkítésében festésében, nehezen sikerül a pontos szín elkészítése ráadásul roncsolódás nélkül. Nálunk több mint 10 év tapasztalatával több vendégünk keresett meg azzal a kéréssel, hogy készítsünk 100%osan a hajszínével, hajtípusával, hajhullámosságával megegyező póthajat. Így specialitásunkká vált, hogy a legkíméletesebb módszerrel, prémium minőségű anyagokkal és prémium minőségű póthaj alapanyaggal a legszebb, legtermészetesebb, a hajaddal pontosan megegyező hajdúsítást  – hajhosszabbítást készítsünk neked.

Ti kértétek, mi pedig megálmodtuk Nektek a saját egyedi hajszínre készített hajcsomagot.

Amit ajánlunk Neked:

 • Prémium szláv minőségű festetlen egyfejről vágott (vagy több kisebb de ugyanolyan copfból kiválasztott) póthajat ajánlunk Neked
 • Kiválasztjuk a saját hajadhoz legjobban illő, tulajdonságú póthajat (egyenes, hullámos vagy esetleg göndör)
 • Pontosan ugyanarra a hajszínre készítjük a póthajad, amilyen a saját hajad (ugyanolyan melírt vagy ombre hatást készítünk, vagy ugyanannyi “lenövést” készítünk, mint a saját hajadban lévő)
 • Kiválaszthatod (és a választásban segítünk), hogy milyen technikájú póthajat szeretnél. Alkalmi (csatos, damilos lófarok copf póthaj..stb) vagy állandó viseletre (nanogyűrűs, mikrogyűrűs, keratinos tincses póthaj, tresszelt haj felvarráshoz)
 • Amennyiben alkalmi technikát választasz, amit fodrász nélkül otthon is fel tudsz illeszteni magadnak, úgy a póthaj színe miatt már nem kell fodrászhoz menned, mert tökéletesen ugyanabban a színben kapod tőlünk a póthajad. Állandó technikájú póthajjal pedig csak felilleszteni szükséges fodrászhoz menned, és a fodrásznak sem kell már a szín miatt aggódnia, mert kész tökéletes hajszínt viszel neki.
 • Kiválaszthatod továbbá (melyben szintén segítünk), hogy mekkora mennyiségű póthajat szeretnél illetve szükséges a Te hajadba. Példa 1: Amennyiben egyenes kevés és vékonyszálú hajad van, úgy akár csak 60gr is elég lehet neked. Példa 2: Amenyiben kevés de enyhe hullámos hajad van, úgy szintén egy kevesebb mennyiségű de hullámos póthaj a tökéletes választás számodra. Nem szükséges és nem is ajánlott minden esetben a pont 100gr póthaj mennyiség.

Pár mondat Prémium póthajainkról:

 • Rövidszálaktól mentesek, tömör dús aljú natúr barna illetve kíméletesen világosított póthajak
 • Puha tapintású, hidratált, vékony vagy közép szálú póthaj
 • Prémium egyfejről vágott mindenmentes copfok (hajvilágosítás, hajfesték, dauer, szilikon-mentes). Világosítás és festés először csak a mi kezünkben történik, amivel több évre nyúlik a póthaj hordhatósága.
 • Nem is kérdés, hogy igen! szálírányos, és ép kutikulával rendelkező póthajak, így soha nem fognak gubancolódni!
 • Színtől függően, az ápolást betartva 3-5 évig tökéletes minőségű póthaj marad
 •  Minden színváltoztatást prémium minőségű anyagokkal készítünk, így a póthaj színre készítés után is tökéletes marad és tartósan megtartja a hajszínt

 

 

Prémium egyedi póthaj készítéseink

Prémium egyedi készítésű póthajainkat webshopunkban tudod megrendelni, minden kategóriának az Egyedi póthaj terméke kiválasztásával.
Több információ: Paizs Mona 06303898828 (viber, whatsapp is)

 

Prémium egyenes egyedi póthaj készítéseink (egyedi festésű)

Prémium egyenes egyedi póthaj készítéseink – világos szőke alapú (egyedi festésű)

 

 

Prémium  platina szőke hajaink (kíméletesen világosított és tovább nem festett)

Egyenesre szárított vagy enyhe hullámosra szárított formában.

 

 

Prémium enyhe/óceán hullámos egyedi póthaj készítéseink
(natúr barna, mézszőke vagy egyedi festésű)

Prémium fürtös göndör egyedi póthaj készítéseink

**Nincsen raktáron, Egyedi külön rendelésre – várakozási idővel rendelhető

 

 

Fentebb megosztott fényképeink előző vendégeink rendelései, akiknek köszönjük a bizalmat és a visszajáró választást felénk <3
Szeretjük, hogy alkothatunk és a csodaszép hajkoronával mégtöbb jókedvet és önbizalmat varázsolhatunk Nektek <3