Ha kérdésed van, vagy bizonytalan vagy a csatos hajhosszabbítással kapcsolatban, itt sok kérdésre választ találsz!

Úgy gondolom, biztosan sok kérdésed van a csatos póthajakkal, annak felhelyezésével, ápolásával kapcsolatban.  Érdemes elolvasnod e Gyakori Kérdések és Válaszok oldalt, ahol biztosan megtalálod, amit keresel.

Milyen is a csatos hajhosszabbítás?

 • Milyen technika a csatos hajhosszabbítás, csatos póthaj?
 • Biztonságos a csatos póthaj? Nem fog kiesni hordás közben?
 • Milyen minőséget válasszak, ha csatos póthajat keresek?
 • Mi a különbség a műszál póthaj és az eredeti emberi póthaj között?
 • Mennyi idő alatt tudom felcsatolni a póthajam?
 • Milyen hosszúságú csatos póthajat válasszak?
 • Mennyi az élettartama a hairtrend csatos póthajnak?
 • Kinek ajánlom a csatos póthajat?

Hogyan vásároljak biztonságosan Online csatos póthajat?

 • Milyen a biztonságos online vásárlás?
 • Milyen fizetési módokkal tudok nálatok fizetni?
 • Magyarországon minden településre tudtok postázni csatos póthajat?
 • Külföldre is tudtok postázni csatos póthajat?
 • Mennyi idő mire megérkezik postán a rendelt póthajam?
 • Személyesen is meg lehet tekinteni/vásárolni nálatok a póthajat?

Hogyan használjam és tároljam a csatos póthajam?

 • Kinek ajánlanád a csatos póthajat?
 • Hordhatom minden nap a csatos póthajat?
 • Aludhatok is a csatos póthajjal?
 • Hogyan tároljam a csatos póthajam használaton kívül?
 • Hogyan mossam, formázzam a csatos póthajat?
 • Milyen hajformázó termékeket használhatok a csatos póthajra?
 • Festhetem a csatos póthajat?
 • Szőkíthetem a csatos póthajat?
 • Úszhatok, strandolhatok a csatos póthajjal?
 • Szaunázhatok a csatos póthajjal?
 • Vasalhatom a csatos póthajam?
 • Göndöríthetem a csatos póthajam?

Csere vagy pénzvisszafizetési garanciátok van a csatos póthajra?

 • Milyen garanciátok van a csatos póthajakra?
 • Visszaküldhetem a csatos póthajam, ha nem megfelelő a színe?
 • Visszaküldhetem a csatos póthajam, ha nem tetszik a minősége?
 • Hogyan történik a csere a csatos póthajra?
 • Mikor kaphatok pénzvisszafizetést a csatos póthajra?
 • Hogyan történik a pénzvisszafizetés a csatos póthajra?

Kérdések és Válaszok;

Milyen is a csatos hajhosszabbítás?

1. Milyen technika a csatos hajhosszabbítás, csatos póthaj?

A csatos póthaj a legkönnyebb jelenleg ismert hajhosszabbítási módszer. Speciálisan több hajsorba van felvarrva a póthaj, és a sorokra kicsi 2-3cm lapos csatok vannak erősítve, melyek tartani fogjánk a haj súlyát. A csatocskák belsejében szilikontömítés található, mely erős tartást biztosít a póthaj hordása alatt, így a haj nem fog kiesni, nem fog kicsúszni. A csatos póthaj sorokat a feltupírozott hajtövünköz hátulra, oldalra, és legelőre is csatolhatjuk a teljes hajhosszabbítás kialakításához. A póthajsorokat takaróhajjal látjuk el, így teljesen láthatatlan és természetes lesz a hajpótlás.

2. Biztonságos a csatos póthaj? Nem fog kiesni hordás közben?

A csatocskák belsejében szilikontömítés található, mely erős tartást biztosít a póthaj hordása alatt, így a haj nem fog kiesni, nem fog kicsúszni. Nyugodtan tehetjük mindennapi tevékenységünket, akár táncolhatunk is benne! Sportoláshoz, erősebb mozgós tevékenységhez inkább fogjuk copfba saját hajunkat és a póthajat.

3. Milyen minőséget válasszak, ha csatos póthajat keresek?

Csatos póthajból mindig válassz szálirányos (remy) humán emberi póthajat indiai vagy európai minőségű hajból. Az indiai minőségű póthaj előre festett, mely soha nem enged a hajszínéből, puha, közepes hajszálvastagságú, göndöríthető, vasalható, festhető, formázható, mint a saját hajad. Élettartama 6-14 hónapig tart ápolástól és hordástól függően. Az európai minőségű póthaj általában festetlen, natúr, puha, vékonyabb hajszálvastagságú, göndöríthető, vasalható, festhető, szőkíthető, és formázható, mint a saját hajad. Élettartama a festetlen hajnak 12-36 hónap is lehet ápolástól és hordástól függően.

4. Mi a különbség a műszál póthaj és az eredeti emberi póthaj között?

A műszál haj vastagabbszálú színezett műanyagból készül, ahogyan akár a kólás flakonod. Nem lehet festeni, nem lehet világosítani és érzékeny az erős hőre. Általában egyenes vagy előre gyártottan hullámos hajutánzat, amely más stílusra nem formázható. Erőteljesen fényes és síkos, mely rendszerint elüt saját hajunktól.

Az eredeti emberi haj vastag, normál vagy vékony hajvastagságú, egy ember igazi saját megnövesztett majd levágott haja. Mely természetétől fogva lehet egyenes, hullámos vagy göndör is. Továbbá festhető, szőkíthető, göndöríthető, vasalható és ugyanúgy formázható, mint a saját hajad. Eredeti emberi hajnál csak annyira kell figyelned, hogy saját hajadhoz (mely egyenes, hullámos vagy göndör és a hajszín) hasonló legyen.

5. Mennyi idő alatt tudom felcsatolni a póthajam?

A hairtrend dús csatos póthajcsomagot egyszerűen és gyorsan 10 perc alatt fel tudod csatolni.

 • Tűzd fel az egész hajad, és alulról kezd leválasztani a saját hajad,
 • majd egy picit meg kell tupíroznod a hajtövedet, ahova a hajsorokat szeretnéd,
 • ha nagyon puha csúszós tapintású a hajad, akkor a tupírba fújj egy kis hajlakkot,
 • nyisd ki a csit-csatot, és egyesével csatold be a hajtövedbe a csatokat,
 • végül engedd le a saját takaróhajad is,
 • és kész a hajhosszabbítás, szakember nélkül saját magadnak. Maximum 10 perc alatt!

6. Milyen hosszúságú csatos póthajat válasszak?

Az esztétikus frizuráért, válassz maximum 30-35cm hosszabb hajat a sajátodnál. A saját hajhosszodat hátul a füled magasságától hajszálaid tömörebb végéig mérd!

Ha állig-vállig érő a hajad az kb. 20cm-t jelent, így már a 40/45cm hajhosszabbítás is szuper változást jelent, azonban ha szeretnél 50/55cm hajat, még az is szépen mutat benne. 60cm vagy afölötti póthajhosszúságot csak akkor válassz, amennyiben a sajátod is legalább 40cm hosszú.

7. Mennyi az élettartama a hairtrend csatos póthajnak?

A Clipinhairtrend csatos póthaj eredeti szálirányos prémium európai minőségű hajból  vagy indiai minőségű hajból készül, így megfelelő ápolás mellett 6 – 14 hónapig (indiai minőségű) 12-36 hónapig (európai minőségű) is szép minősége lesz. Megfelelő ápolás mellett értem az ápoló hajmosást, balzsamozást, hajszárítást. A folyamatos hajvasalás, hajfestés, dauerolás (tartós hullám) ugyanúgy roncsolja a póthajat, mint a saját hajad, mivel ugye ez is emberi hajból készül. Ezek a beavatkozások mind csökkentik a póthaj élettartamát!

8. Kinek ajánlom a csatos póthajat?

Elsősorban akkor ajánlom Neked, ha szeretnéd könnyen és egyszerűen változtatni a frizurád és a hajhosszúságod. Ha szeretnél mindenképpen hosszabb hajat, de félsz a hőillesztéstől vagy más állandó hajhosszabbítási technikától. Ha fiatal vagy és nem engedik meg a sulidban a nagyobb külső változtatásokat. Ha idősebb vagy, és szeretnél ünnepekre, alkalmakra dúsabb, hosszabb csábítóbb frizurát. Ha még teljesen „szűz” vagy a hajhosszabbítás terén, és szeretnéd kipróbálni a legkönnyebbet, akkor a hairtrend csatos póthajat Neked találták ki!

9. Hordhatom minden nap a csatos póthajat?

Természetesen hordhatod minden nap a csatos póthajat, de olvasd el az instrukciókat az úszással, szaunázással kapcsolatban. Amennyiben alkalmakkor hordod csak a póthajat úgy minél tovább fog tartani az élettartama, viszont ha minden nap vasalod a hordáshoz, úgy hamar megrövidíted annak minőségét. Ápold megfelelően, vigyázz rá és sokáig szép és egészséges marad!

10. Aludhatok is a csatos póthajjal?

Amennyiben „ottalvós” partyra, találkozóra mennél, és nem szeretnéd, hogy mások tudomást vegyenek a póthajadról, úgy természetesen aludhatsz benne párszor. Elalvás előtt gyengén fogd össze hajgumival a saját és póthajad, hogy elkerüld a haj rasztásodását. Mivel a csatok fémből készültek, így picit kényelmetlenebb lesz benne az alvás, és a nyomás súlyától megtörhetnek a csatok. De a csat a legkevesebb, attól ne félj, könnyen ki lehet cserélni!

11. Hogyan tároljam a csatos póthajam használaton kívül?

A hairtrend csatos póthajadat kifejezetten e tárolásához kitalált lélegző csomagolásban kapod, így amikor nem használod a póthajat, ebben a csinos csomagolásban tarthatod. A csatos póthaj minősége is tovább megmarad a lélegző csomagolásban.

12. Hogyan mossam, formázzam a csatos póthajat?

A hairtrend csatos póthajhoz vásárláskor mindig kapsz részletes ismertetőt, hogyan kell ápolnod a póthajad. Vásárláskor még részletesebb információt kapsz, de itt egy kis ízelítő az ápolással kapcsolatban:

A CSATOS PÓTHAJ OTTHONI KEZELÉSE

Csatos haj mosása – balzsamozása

Mivel a csatos póthaj nem kap zsírosodást a fejbőrről és a hajhagymáktól így a legjobb havonta egyszer alaposan megmosni. A tökéletes ápolás elérésére ajánljuk Gliss Kur Ultimate Repair vagy Gliss Kur Oil Nutritive hajregeneráló termékcsaládot, melyek a saját hajat és a póthajat is különösen jól ápolják. Hajmosáskor a Sampon-t és Balzsam pakolást vagy a Serical Crema al Latte (Tejproteines hajpakoló balzsamot) használd. A haj mennyiségétől függően nyomj a tenyeredbe maximum egy diónyi hajsampont, langyos vízzel jól vizezd fel és enyhén nyomkodva mosd meg vele a póthajat. Ezután öblítsd ki teljesen a habos sampon elegyet. (A csatos résznél is nyugodtan merítsd a póthajat a vízbe).

A póthaj megmosását követően mindig használj ápoló balzsamot, ajánljuk a Gliss Kur Repair vagy Oil Nutritive hajbalzsamát. Enyhén vizezd fel a kezedben a diónyi balzsamot majd alaposan vidd fel a melegvizes póthajra, hagyd beszívódni 3-5 percig, majd alaposan öblítsd le!

Kéthavonta 1x alkalmazz mély regenerálást a póthajon a mosást követően: a Serical Crema al Latte (Tejproteines hajpakoló balzsamot) enyhén felvizezve gyengéden masszírozd be a haj egész hosszába, hagyd 5-10 percig hatni, meleg törölközőbe csavarva, utána alaposan öblítsd le. Az alapos öblítés fontos,mert ha balzsamtól ragacsosan hagyod megszáradni a póthajat, úgy az összeállhat, összekuszálódhat és fésülhetetlen lesz, vagy fésülésnél kitépődik.

Hajszárítás, hajvasalás

Dörzsölés helyett nedves állapotban óvatosan nyomkodd ki a hajat. Fektesd le a póthajat egy száraz törölközőre. Ajánlott minden hajszárítás, hajvasalás előtt kevés Gliss Kur Ultimate Repair ápoló spray-t alkalmazni. Fújj ápoló spray-t a haj egész hosszára, a tőnél 1-2 fújással, a hajvégnél 3-4 fújással ápold a hajat. Szárítsd először középmeleg vagy langyos levegővel a csatos és varrott résznél, azután hosszában, majd a hajvégeket. Ha a hajad hagyod a levegőn megszáradni (pl. nyáron vagy otthon a meleg szobában), akkor is ajánljuk, hogy előtte a csatos részt kicsit szárítsd meg. A hajvégekre, ha szükséges még nedvesen fújj Gliss Kur Ultimate Repair ápoló spray-t és szárazon kenj egy ici-pici Gliss Kur Ultimate Repair folyékonyhajvégápoló olajat.

Fésülés
 • Soha ne! fésüld a póthajat hajlakkozott, hajhabozott, hajformázó.. stb. állapotban, mert az a haj kiszakadásához vezethet. Csak ezektől mentesen szabad a póthajat fésülni.
 • Az egyenes, normál póthajat a speciális Hairtrend disznósörtés kefével vagy körkefével fésüld. Ahhoz, hogy a hajat kíméletesen tudd kefélni és fésülni, feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy a póthajat hordás esetén naponta 1x fésüld meg. Először a hajtövétől a közepéig majd a végéig fésülje. Soha ne fésüld, vagy keféld a póthajat teljesen vizesen, hanem mindig csak nedves illetve száraz állapotban!
 • hullámos, göndör hajat nem szabad naponta fésülni, mivel a fürtök így kuszák lesznek. A mindennapos ápoláshoz ezért javasoljuk, hogy vagy az afrófésűt vagy pedig a saját ujjadat hasznád, mellyel reggel lazán átsimíthatod a hajad. Egy kicsit nyomkodd meg a fürtöket. Ilyenkor csak a hajmosás előtt és után kell hajat a speciális Hairtrend kefével óvatosan átfésülnie.
Alvás

A csatos hajban alvást csak alkalmanként ajánljuk, szükség esetén, mivel a kis fém csatok kényelmetlenek lehetnek ráfekvés esetén. Ha mégis alszol a póthajban, kösdd gyengén copfba a hajad, mielőtt lefekszel. Így óvod leginkább hajad az ágynemű és a test közötti dörzsölésektől, illetve így tudod az összecsomósodást megelőzni.

Nyaralás – tengervíz

A csatos póthajjal nem ajánlatos tengervízben fürdeni, mivel a hajtövektől már nem kap megfelelő nedvességpótlást, hamar kiszáradhat így elveszti egészséges fényét, tapintását, a fém csatok pedig korródálodhatnak a sós víz hatására. Amennyiben szabadidődet a tengernél töltöd, ajánljuk, hogy csatos póthajat ne mártsd a vízbe.

Dauer, festés, színezés

Ilyen kezelést csakis szakképzett fodrász végezzen. Festésnél és színezésnél nem szabad kémiai vegyszerrel (hidrogén, dauervíz) a fém csatra menni. Utánfestésnél a gyárilag már festett póthajat sötétebbre lehet festeni, de világosítani nem ajánlatos. Dauerolni csak enyhén ajánlatos. (A póthaj festése a garancia elvesztését vonja maga után!)

13. Milyen hajformázó termékeket használhatok a csatos póthajra?

A hairtrend csatos póthajra ápoló sampon-balzsam családot használj, mint a Gliss Kur Ultimate Repair, nekünk ez a bevált kedvencünk. Alkalmi viseletre hajformázásra mindig minőségibb hajformázó termékeket használj, mint Schwarzkopf vagy Wella..stb. mind a hajhabra vagy hajlakkra értendően. Ezután figyelj arra, hogy hajformázott (habozott, hajlakkozott) póthajat soha nem szabad fésülni! Csak teljes hajmosás, hajápolás után szabad újból a póthajat fésülni, formázni.

14. Festhetem a csatos póthajat?

Indiai minőségű csatos póthaj: A hairtrend csatos póthajak 100% eredeti hajak előre festett állapotban kaphatóak több színben. Próbálj a saját hajadhoz legközelebbi színt választani, hogy minél kisebb kémiai beavatkozást kelljen használnod a póthajon. A póthajak speciális eljárással készülnek, így sötétebbre tudod őket festeni, világosítani azonban nem ajánlatos őket. Ahogy saját hajadnál is tudod, hogy a már festett hajból a pigmenteket csak erős szőkítéssel lehet elérni, a póthaj szintén erős minőség romlásával. Így ha nem találsz pont a te hajszínednek megfelelőt választékunkból, úgy mindig 1 árnyalattal világosabb póthajat válassz, amit befesthetsz a saját hajfestékeddel sötétebbre.

Prémium Európai minőségű natúr barna csatos póthaj: Teljesen natúr szűz, festetlen, kémiai beavatkozásoktól mentes emberi haj, mint a gyermekhaj amely sohasem volt festve. Így ezt a hajat szőkítheted (de ezt bízd szakképzett fodrászra!), árnyalhatod, vagy sötétebbre is festheted.

Prémium Európai minőségű kíméletesen szőkített csatos póthaj: Natúr szűz hajból kíméletesen szőkített emberi haj. E haj festését mindenképpen bízd szakképzett fodrászra, mert a pigmentek kivonása után (szőkítés) picit máshogy veszi fel a haj a hajfesték pigmentjeit. A középszőke vagy mézszőke póthaj még tovább szőkíthető, azonban a platinaszőkével csínján bánjál, és alapjaiban véve de főleg festés után még jobban ápold!

A hajfesték márkájával kapcsolatban ajánlom az ápolóbb, minőségibb hajfestékeket, mint Alfaparf, Keune, Loreal, Londa és Wella maximum 3-6% hidrogénnel. A dobozos hajfestékeket nem ajánlom a póthajhoz. Tudom, most úgy gondolod, hogy a minőségibb hajfestékek nagyon drágák, azonban megéri, hogy a póthajad ne roncsolódjon, ráadásul a csatos póthajat alig kell mosnod, így a szín is sokkal később kopik le róla!

15. Szőkíthetem a csatos póthajat?

Az előre már festett indiai póthajat nem ajánlom még szőkíteni, az erős minőségromlás miatt. Ha nem vagy biztos a választásban, inkább rendelj világosabb póthajat, amit bármikor be tudsz festeni sötétebbre. A prémium natúr haj kíméletesen szőkíthető, de bízd mindenképpen fodrászra.

16. Úszhatok, strandolhatok a csatos póthajjal?

Strandon, tengerparton viselheted a csatos póthajad, de abban fürdeni, illetve a csatos póthajat bevizezve hordani nem ajánlatos. Nagyon elnehezed a hajsorok a víztől, erősen húzva a saját hajadat, továbbá könnyen kicsúszhatnak a hajsorok a vizes saját hajból. Ha strandra mész egyszerűen kösd fel a saját és póthajad a fejtetődre és már fürödhetsz is!

(Amennyiben strandoláshoz is állandó hajhosszabbítást szeretnél, úgy válasszd a hairtrend keratinos hajhosszabbítást! Tipp: www.hajhosszabbitas-hairtrend.hu)

17. Szaunázhatok a csatos póthajjal?

Szaunázáshoz nem ajánljuk a csatos póthaj viselését. A túl forró párás levegő a haj minőségét károsíthatja, a fém csatok pedig teljesen felforrósodnak, amik megégethetik a saját fejbőröd.

18. Vasalhatom a csatos póthajam?

Igen, mértékkel vasalhatod a póthajat. Ha az egyenes hajat szereted, hajvasalást mindig száraz hajon végezz, majd hajvasalás végeztével kenj a póthaj végeire Gliss Kur Ultimate Repair hajvégápoló olajat. Próbáld minél kisebb hőfokon vasalni a póthajat, hogy sokáig szép és egészséges maradjon! Hajvasalást, a már előre kiszárított póthajon végezz, göndör hajon vagy nagyon hullámos hajon nem érdemes a hajvasalót használni.

19. Göndöríthetem a csatos póthajam?

Igen hajcsavaróval, hajsütővassal, kúpvassal göndörítheted. Dauerolás nem ajánlott a csatos póthajon. Hajcsavarással gyönyörű göndör fürtöket varázsolhatsz a póthajra. Soha nem vizes, csak nedves hajra alkalmazd a csavarást, majd hagyd megszáradni a póthajat magától. Göndören ne fésüld a fürtöket, mert összekuszálódhatnak. Hajsütővasat, kúpvasat csak száraz hajon alkalmazz!

Hogyan vásároljak Online biztonságosan csatos póthajat?

20. Milyen a biztonságos online vásárlás?

Ha online szeretnél póthajat vásárolni, mindenképpen olyan weboldalról vásárolj, ahol cégnév, elérhetőség, telefonszám egyértelműen látható. Vásárlás előtt kérdezd meg, van e raktáron a kinézett hajszín és hajhossz, így tudod, mikor fog megérkezni, ha rendelsz.

21. Milyen fizetési módokkal tudok nálatok fizetni?

Megrendeléskor banki átutalással tudsz fizetni, és ezután kezdjük készíteni a kívánt hajcsomagodat. Megadjuk vállalkozói bankszámlaszámát, melyre előre át kell utalnod a póthaj és a postázás költségét, majd amint beért az összeg, értéknyílvánított csomagként a megbeszélt elkészültségi időben postázzuk a póthajat.

22. Magyarországon minden településre tudtok postázni csatos póthajat?

Magyarország minden településére tudunk házhozszállítani az MPL Magyar Posta illetve a GLS futárszolgálat segítségével.

23. Külföldre is tudtok postázni csatos póthajat?

Igen az Európai Unió országaiba is tudunk postázni csatos póthajat. Pontos információért érdeklődj elérhetőségeinken.

24. Mennyi idő mire megérkezik postán a rendelt póthajam?

Amennyiben van raktáron a kinézett póthaj illetve natúr festetlen hajcsomagra vágysz, ami hamarabb elkészül, úgy 1 héten belül megérkezik hozzád. Amennyiben egyedi színt rendeltél, úgy rendelésedkor egyeztetünk az elkészítés és kiszállítás idejében, általában  1,5-2,5 héten belül mindenképpen megérkezik hozzád.

25. Személyesen is meg lehet tekinteni/vásárolni nálatok a póthajat?

A gyönyörű hajcsomagok megrendelése jelenleg Online (viber, whatsapp, messenger, sms) fényképes megbeszéléssel lehetséges, illetve Online Shopomban 0-24 órán keresztül. A puha válogatott hajcsodák megrendelés előttig natúr festetlen copfban várnak Rád, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani a számodra, így előre elkészítve minden lehetőségből – minden színből nem tudok a rendelkezésedre állni – hiszen akkor nem lenne egyedi, csak a Te hajszínedre, hajmennyiségedre, hajhosszodra készítve a hajcsomag, Ugye?
Amennyiben szeretnéd natúr hajcopfjaimat megtapintani, úgy személyes találkozót – konzultációt előre megbeszélt időpontban tudod megtenni (hetente – kéthetente 1 alkalommal). Ezesetben mindenképpen hívj telefonos elérhetőségemen.

Csere vagy pénzvisszafizetési garanciátok van a csatos póthajra?

26. Milyen garanciátok van a csatos póthajakra?

Csatos prémium minőségű  póthajaink megfelelő ápolás mellett több 1-4 évig hordható puha póthajak, 100% igazi emberi hajból. Kétféle garancia csoport létezik, az “Általános rendelés” és az “Egyedi rendelés”.

 • Postai csomagküldéssel kézbesített „ÁLTALÁNOS RENDELÉS”: Általános rendelésnek számít az online vagy telefonon leadott hajrendelés, melynél a póthajat natúr festetlen (#3,4,5ös színárnyalat), mézszőke (csak világosított nem árnyalt arany tónusú #9,10es színárnyalat), platinaszőke (csak (világosított nem árnyalt #10, 11-es színárnyalat), az alábbi kiszerelésben: natúr/mézszőke/platinaszőke tresszelt, vagy többsoros csatos póthaj csomag. Ezek a hajtermékek még tovább festhetők, illetve világosíthatóak, így még bármilyen póthajszín elkészíthető belőle. A haj tapintásának, hajtömörségének nem tetszése esetén, közös megegyezés alapján a vevő 8 napon belül kicseréltetheti a terméket, vagy visszaigényelheti a termék árát. 8 napon belül, ha a vevő nem juttatja vissza a hajat a címünkre, úgy automatikusan beleegyezik, hogy a hajtermék megfelel számára és nem igényel cserét, sem pénzvisszafizetést. 8 napon túl minőségi kifogás esetén (legyen az gubancolódás, hajtöredezés…stb) SEM tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni.

 

 • Postai csomagküldéssel kézbesített vagy személyes átvételes „EGYEDI RENDELÉS”:Egyedi rendelésnek számít a vevő egyedi igényeire készített póthaj, világosított és festett, vagy göndör, vagy egyedi mennyiség rendelése / tincsezett póthaj / lófarok copf / damilos póthaj / fejtetődúsítás/bubi póthaj rendelése natúr vagy egyedi színben, vagy egyedileg választott magyar copfból készült és feldolgozott csatos póthaj, damilos póthaj, lófarok copf, fejtető bubi..stb.. Ezek a megrendelések kizárólag a megrendelő egyedi igényeire készültek, melyet másnak nem tudunk értékesíteni, így minőségi nem tetszés, hajtömörség, hajtöredezés, hajvastagság, tapintás …stb. nem tetszése esetén SEM tudunk cserélni vagy pénzt visszafizetni, még 8 napon belül sem. Egyedi rendelés esetén ajánljuk az alapos fényképes vagy videos Online megbeszélés illetve a személyes konzultációt!**Tipp: Amennyiben még nem ismered hajainkat, és annak minőségét hosszútávon is hordva, úgy érdemes kis mennyiséget rendelni, akár 10 grammot vagy kevesebbet, melyet lehet mosni, festeni, csavarni, szőkíteni saját felelősségre, és ha hosszútávon meg vagy vele elégedve, akkor már nagyobb mennyiséget is tapasztalattal nyugodtan tudsz rendelni.  Egyedi kis mennyiség rendelését csak telefonon/viberen tudod megtenni. 

27. Visszaküldhetem a csatos póthajam, ha nem megfelelő a színe?

Csak  “Általános rendelés”-ű hajcsomagot tudsz visszaküldeni. Részletesen lást a garanciát, a 26.os kérdés válaszában.

28. Visszaküldhetem a csatos póthajam, ha nem tetszik a minősége?

Csak  “Általános rendelés”-ű hajcsomagot tudsz visszaküldeni. Részletesen lást a garanciát, a 26.os kérdés válaszában.

29. Hogyan történik a csere a csatos póthajra?

 • Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék (attól függően, hogy általános vagy egyedi rendelés, lásd garancia 26. os kérdés válasza!), úgy joga van az áru kicseréléséhez az áru átvételétől számított 8 napon belül. A cserélni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen. Csere: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és kicserélve küldjük vissza a megrendelt címre.

30. Mikor kaphatok pénzvisszafizetést a csatos póthajra?

 • Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék (attól függően, hogy általános vagy egyedi rendelés, lásd fentebb garancia, 26-os kérdés válasza!), úgy joga van az áru értékének visszatérítéséhez. Az árut átvételétől számított 8 napon belül,  eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell visszaküldeni részünkre. Visszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és térítjük meg a termék árát a vevő bankszámla számára 15 munkanapon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.

31. Hogyan történik a pénzvisszafizetés a csatos póthajra?

 • Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék (attól függően, hogy általános vagy egyedi rendelés, lásd fentebb garancia, 26-os kérdés válasza!), úgy joga van az áru értékének visszatérítéséhez. Az árut átvételétől számított 8 napon belül,  eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell visszaküldeni részünkre. Visszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és térítjük meg a termék árát a vevő bankszámla számára 15 munkanapon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.