Hogyan tudod felilleszteni otthon a csatos póthaj csomagodat?

A videóban bemutatom, hogyan tudsz felilleszteni egyszerűen 120gr 55cm csatos póthajat rövid hajba (A videóban indiai hajcsomagot illesztek fel). És ha már belejöttél 10 perc alatt gyönyörű és hosszú hajkoronát tudsz majd magadnak készíteni. Szükséged lesz pár krokodil csatra, egy stíl fésűre, természetesen egy tükörre, és egy kis hajlakkra amivel megerősíted a tartósságot. A többi infót a videóban találod >>

A többsoros csatos póthaj minden frizurába beleillik csak a mennyiséget (hány gramm?) szükséges a saját hajadhoz illően választani. 

Damilos póthaj

damilos csatos póthaj szuper kényelmes választás, azonban ÖNMAGÁBAN NEM MINDEN frizurába illik bele, az alábbi videóban láthatjátok, hogy nekem vékonyszálú, kevés, tépett hajam volt felillesztés előtt. Ebbe a frizurába tökéletesen illeszkedik.

Bubi – fejtető dúsítás

Amennyiben túl rövid, vagy túl egyenesre (pl. Kleopátra) vágott frizurád van, úgy a damilos póthaj Önmagában nem elég, kiegészítésként, a saját hajad eltakarásáért, úgynevezett “bubi” vagy “fejtető” dúsítás is szükséges hozzá. Az alábbit egy Amerikai cég videójával illusztrálom nektek: