Csatos póthajaink többsoros változatban a legközkedveltebb, legtöbb frizurához könnyen belesimuló hajcsomagjaink. A választott póthaj mennyiségét – legyen az 100, 150 vagy akár 200 g – az alábbi sorokra készítjük és csatozzuk. 20 cm 4 csattal, 18 vagy 15 cm 3 csattal, 10 cm 2 csattal.  

A legszélesebb sor, a 20cmes mindig fültől fülig csatoljuk, a 15cm ez alá ill fölé, a 10cmesek pedig előre oldalra szükségesek a teljes egybesimulásért, a sorok darabszáma egy hajcsomagon belül a póthaj mennyiségétől függ. 

Ez a több különböző szélességű sor teszi lehetővé, hogy bármilyen szélességű fejre, bármilyen frizurába egyszerűen illeszkedjen a póthaj korona, és természetességgel, láthatatlan illesztéssel viselhessük.  

  • Hordhatod a hajad kiengedve, félig feltűzve, vagy akár lófarok copfként is, nem fognak kilátszani a csatok 
  • Esküvői frizurához, kontyhoz is tökéletes választás 
  • Amennyiben nem szeretnéd szőkítéssel/festéssel roncsolni a saját hajad, úgy egy másik hajszín árnyalatú póthajjal gyors és gyönyörű melírozást készíthetsz, miközben hajad egészséges marad
  • Vékony mégis extra erős tartású csatokkal készítjük póthajainkat, így egész nap viselheted őket, kicsúszás nélkül  

Prémium póthajaink páratlan luxus minőségűek, melyeket több évig is hordhatsz minőségromlás nélkül, megfelelő ápolás mellett. Így póthajaink választásával gyönyörű puha természetes hajkoronád lehet 

  • Minden hajcsomagunk 100% eredeti prémium hajból készül, ugyanúgy viselkedik, mint a saját hajad 
  • Mosható, festhető, szárítható, vasalható, formázható, göndöríthető 
  • Ezek mellett is több évig gyönyörű minőséget tart 

 

Általánosan ennyi sorból áll egy 100grammos hajcsomag: 

40 cm 6-7 sor; 50 cm 5-6 sor, 60 cm 4-5 sor; 70 cm 3-4 sor 

 

Póthaj vásárláskor válaszd ki a legmegfelelőbb mennyiséget! 

Mint minden technikájú hajhosszabbításnál, legyen az tincses, tresszelt vagy csatos, fontos, hogy milyen a saját frizuránk, milyen dús a saját hajunk. 

  • Kevesebb, vékonyabb szálú, lelapuló, tépett saját hajhoz kevesebb mennyiség is elegendő, az alap 100grammos hajcsomag bőven tökéletes.  
  • Azonban, amennyiben sok dús a saját hajad, és hosszabbítani szeretnéd, úgy szintén minél több és dúsabb csatos póthaj szükséges hozzá. Dúsabb saját hajnál 120gramm, nagyon dús saját hajnál 150gramm póthaj szükséges.  

Felillesztésük egyszerű, 10perc alatt egyedül könnyen elvégezhető, lásd az alábbi videóban: