Szeretnél mindig ápolt fényes gyönyörű puha hajat? Szeretnéd hogy a saját hajad, és még a póthajad is sokáig egészséges maradjon?
Szeretnéd visszafordítani a roncsolódott hajad állapotát vagy inkább megelőzni annak bekövetkeztét?

A levágott haj, melyet póthajként viselünk nap mint nap, nem kap a hajgyökerektől többé már táplálást, amit szükséges nekünk pótolnunk.

Mind a póthaj és mind a saját hajad megjelenését és minőségét rontja:

  • a hajvasalás, hajszárítás
  • hajsütés/formázás,
  • a nap okozta kiszáradás és uv sugárzás
  • klóros vagy tengeri sós víz általi kiszáradás
  • szárító hatású hajformázó termékek használata (hajhab, hajlakk…stb)

A hosszútávon jó minőségben hordható póthaj megfelelő ápolást kíván. Tartsd fent minőségi állapotát vagy éleszd újra megfáradt, megviselt régóta hordott póthaj tincseidet gazdagon tápláló hajápoló termékeinkkel.

Az alábbi prémium hajápoló termékek megerősítik a haj szerkezetét, helyreállítják a hajszál egészségét és kisimítják a kutikula állapotát. Visszaadják hajadnak a fiatalos ellenálló képességét és fényét, valamint könnyen kezelhetővé varázsolják azt.

Használatával láthatóan finomabb tapintású, kisimultabb szerkezetű, egészségesebb hajat kapunk. A haj nedvességtartalmának optimális feltöltése további előnye, hogy hosszan tartó hajszínt, ragyogást és fényt biztosít, így hatása sokkal kevésbé fakuló hajszíneket eredményez festett haj esetén.