Strenghten your hair therapy – Hajerősítő, hajdúsító, hajhullás elleni terápia

4 termékes csomag – Revitalizáló Scalp & Hair Shampoo, Conditioner, Serum and Galvanic Spa

Strenghten your hair! Erősítsd, dúsítsd meg a hajad & hajhullás elleni terápia.

Kategória:

Leírás

Revitalizáló Scalp & Hair Shampoo, Conditioner, Serum and Galvanic Spa

Elérkezett az egészségesen fénylő fürtök ideje! A Scalp & Hair Shampoo fejbőr- és hajápoló sampon egy exkluzív összetevő-keverékkel támogatja a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat. Bizonyítottan védelmet biztosít a hajszín fakulása és a hő káros hatásai ellen, miközben csökkenti a szálak roncsolódását. Ha erős, fénylő és egészséges hajra vágysz, ebben a samponban nem fogsz csalódni.

A Scalp & Hair Conditioner fejbőr- és hajápoló kondicionáló minden egyes használatkor táplálja és hidratálja a hajat és a fejbőrt. Javítja a fejbőr és a vékony szálú, töredezett , elgyengült haj állapotát, és erőtől kicsattanó fürtöket eredményez.

Az Intensive Scalp & Hair Serum egy kifejezetten az Galvanic Spával együtt használatos, különleges formulát tartalmaz, amely olyan kulcsfontosságú összetevőkkel látja el a fejbőrt
és a hajtöveket, amelyek új élettel töltik fel a hajat. Nem kell leöblíteni, és zsíros látszatot sem hagy maga után. Napról napra erősíti a fejbőrt, valamint vastaggá és egészségesebbé teszi a vékony, sérült és elvékonyodó hajszálakat.

Egészséges külsejű, láthatóan vastag szálú és fénylő hajat eredményeznek.
• A haj elnehezítése nélkül támogatják annak dússágát. • Erősítik a vékony, élettelen hajszálakat. • Táplálják a fejbőrt az egészséges megjelenésű hajért. • Hidratálják és táplálják a száraz, töredezett és a túl sok vegyi anyagnak
kitett hajat.

 

További információ: +36303898828 Paizs Mona