Mélytápláló hajmaszk

9 420 Ft

Minden hajtípusra – 100 g

Saját hajadnak és igénybevett, megfáradt póthajadnak is igazi mély táplálás a maszk használata, póthajad szinte új puha egészségesebb csillogásban fog ragyogni.

 

Kategória:

Leírás

A hajszál belsejébe hatolva biztosít megfelelő hidratálást és megháromszorozza a roncsolódott haj erejét. Kutikula kisimító vegyületet tartalmaz, ami szinte összeragasztja a felhám pikkelyeit, így lezárja és megerősíti a kutikulát. Ez a pakolás segít megelőzni a töredezett hajvégek kialakulását, simává, könnyen kezelhetővé téve hajad szerkezetét mindössze hét nap alatt. Saját hajadnak és igénybevett, megfáradt póthajadnak is igazi mély táplálás a maszk használata, póthajad szinte új puha egészségesebb csillogásban fog ragyogni.

Szeretnél igazán puha, fényes és ápolt hajkoronát? Itt van a hideg idő, és még fontosabb a hajunk táplálása. A mélytápláló hajmaszkunkkal és hidratáló samponunkkal megújíthatod jelenlegi minőségét, gyönyörű fényes hajat érhetsz el. 

💞 mélytápláló, hajszerkezet újjáépítő anélkül, hogy elnehezítené a hajat
💞 használata puhává, könnyen fésülhetővé teszi a hajat
💞 sprőd, kiszáradt, töredezett saját vagy póthajat feltölti nedvességgel
💞 kiváló mélytáplálás szőkített saját vagy póthajon
💞 régi használt póthajad újjáéleszti..én ezt a pakolást használom, mikor vendégek mélytápláló revtalizáló pakolást kérnek régi póthajuk újjáélesztésére 

💞 Még egy kis extra: regeneráló samponnal szuper hidratáló bomba kombináció