Az egysoros csatos póthaj alatt azt értjük, hogy a kívánt összes mennyiségű póthaj egyetlen sorban van triplán, négyszeresen vagy akár ötszörösen összeillesztve és 5-6db csattal rögzítve. Ez a hajcsomag az 5-6db csatnál tartja az egész hajmennyiséget, ezzel többszörösen húzva a hajhagymákat. 

Ezért mi damilos plusz tartással egészítjük ki őket, hogy szuperegészségesek legyenek és kíméljék a saját hajad, mint egy láthatatlan hajpántként kényelmesen viselve az egész hajcsomagot. Nincs többé hajhúzás, és nehéz hajsorok.  

A tökéletes teljes frizura eléréséhez ez a hajsor picivel szélesebben, mint fültől-fülig ér (25-29cm), és kevés felső takaróhajjal egyszerű, gyors, kényelmes és gyönyörű hajhosszabbítás érhető el vele. Az extra erős pici csatok pedig elnehezítés nélkül tartják fixen a hajkoronádat. 

  • tépett frizurába tökéletes választás 
  • A teljes egybeolvadásért összevasalással vagy enyhe hullámosítással tökéletes hajkoronát  készíthetsz 

 

Prémium póthajaink páratlan luxus minőségűek, melyeket több évig is hordhatsz minőségromlás nélkül, megfelelő ápolás mellett. Így póthajaink választásával gyönyörű puha természetes hajkoronád lehet.

  • Minden hajcsomagunk 100% eredeti prémium hajból készül, ugyanúgy viselkedik, mint a saját hajad
  • Mosható, festhető, szárítható, vasalható, formázható, göndöríthető
  • Ezek mellett is több évig gyönyörű minőséget tart 

Cleopátra (teljesen egyenesre levágott hajvégű) frizuránál plusz fejtető pótrész szükséges a teljes egybeolvadásért.