Prémium csatos póthaj kereskedés, hajhosszabbítás otthon 10 perc alatt.

Szállítási Információk

Megrendelés – Akár 3 féleképpen is be tudod szerezni a póthajad…
 1. A legegyszerűbben és leggyorsabban itt Online webshopunkban tudsz rendelni, minden szükséges információ megadásával. Milyen hajszínt, hajhosszt szeretnél, és hogy hova küldhetjük? Kitöltése nagyon egyszerű, nem tudod elrontani.
 2. Hívj minket telefonon, hétköznap 9-17 óráig, így egyből megtudhatod, melyik hajszín van raktáron, és mikor kapod meg a csatos póthajad.
  • Telefonszámaink: Gizus 06(30)389 9061, Mona 06(30)389 8828 (Viberen is rendelhetsz a telefonszámokon!)
 3. Amennyiben nem volt még soha póthajad és nem tudsz dönteni online, vagy a közelben laksz, úgy meg is tudod vásárolni személyesen a csatos póthajakat.

Sőt, még fel is próbálhatsz egyet (amennyiben van raktáron), hogy tudd, hogyan fog állni neked, és milyen hosszú hajkoronád lesz!

 • Irodánk: 2120 Dunakeszi, Botond utca 2. (Csak előzetes bejelentkezéssel tudsz személyesen ellátogatni hozzánk!)

 


 

Fizetés – Személyes vásárláson kívül, 2 féleképpen tudsz fizetni a csatos póthaj csomagért…
 1. Utánvétes postázási fizetéssel egyszerűen megrendelheted a hajcsomagot. Nem kell bankba, postára menned. A hajcsomag megérkezésekor fizetsz csak a postásnak.
 2. Előreutalásos fizetéssel is megrendelheted a hajtermékeket, így picit olcsóbb postaköltségre számíthatsz. Ez esetben előre ki kell fizetned a rendelt termék árát plusz a kedvezményes postaköltséget, és mi az összeg beérkezését követően adjuk postára neked azt.
  • ez lehet banki előreutalás (melyhez az adatokat kérd telefonon 06303899061)
  • vagy postai rózsaszín csekkes előrefizetés a címünkre, melyet megadunk hívásodkor.

Amennyiben előreutalással szeretnél fizetni, úgy telefonon tudod csak leadni a rendelésed! 
Hívj az alábbi telefonszámokon és mindenben segítünk: Gizus 06303899061 vagy Mona 06303898828

 


 

Szállítás – Hogyan szállítjuk ki hozzád a csatos póthajad…
 • Megrendeléskor tájékoztatunk, hogy a kívánt csatos póthajad raktáron van e és mikor érkezik hozzád. Ha raktáron van, és időben leadtad a rendelésed, akkor már másnapra (munkanapra) megérkezik hozzád.
 • Amennyiben raktáron van, a hajszettet egy bubis védő borítékba csomagoljuk, megcímezzük azt, és utánvétesen, elsőbbséggel Futárszolgálattal feladjuk a csomagodat. Másnap (nagyobb ünnepi időszakokban harmadnap) a futárszolgálat kocsival szállítja ki neked. Mivel csomagról van szó, nem dobja csak úgy be a postaládádba, hanem be kell csengetnie/mennie hozzád. A csomagon lévő összeget (mely a haj és a postaköltség együttes összege), kell a futárszolgálatnak kifizetned, hogy átvehesd a terméket.
 • Ha nem tartózkodsz otthon, amikor a futára te utcádban jár, akkor egy csomag értesítőt dob a postaládádba, melyre ráírja, hogy milyen telefonszámon tudod őt elérni, és mikor hozhatja neked a csomagot.
 • Utánvétes postázáson kívül választhatod még a banki előreutalásos fizetést, melynél akkor adjuk fel neked a hajcsomagot, miután előre kifizetted azt. Ekkor a postásnak már semmit sem kell fizetned, mert előre mindent kifizettél. 

Ezután már kibonthatod a csomagot és élvezheted a hosszú dús póthajat!

 


 

Mennyibe kerül a postai szállítás?  – Magyarországra
 • A postai szállítás a rendelt termék árától és a termék súlyától függ.
 • 100.000.-Ft ig – 1700Ft a postaköltség
 • 100.000 – 200.000.-Ft ig – 1790Ft a postaköltség
 • Az előreutalásos posta költségéért pedig kérj információt tőlünk telefonon: +36303899061

 


 

Rendelés és Szállítás külföldre? – Az Európai Union belül 

Magyar MPL postával szállítjuk külföldre is hajcsomagjainkat, de a külföldre való szállítást csak előreutalásos fizetés esetén veheted igénybe! Miután elutaltad az összeget, bélelt borítékban, ajánlott elsőbbségi levélként adjuk postára és országtól függően 3-7 nap alatt ér hozzád a hajcsomag.

A posta mindenkori díjszabásával egyezik meg a postaköltség, mely minimum 3000Ft, de érdeklődj pontosan telefonon vagy viberen is tudsz írni, hogy ne kerüljön sokba a telefonálás.

Pontos info és megrendelés: Gizus 06303899061, Mona 06303898828

 

Ügyfélszolgálat:

Telefon:
Mona - 06 (30) 389 8828 (viber, whatsapp is)

Telefonhívásod munkanapokon hétfőtől-péntekig 9-17 között várom. (Viber, whatsappon is elérhető vagyok)

Web: www.csatospothaj.hu
FB: facebook.com/csatos.pothaj

Személyes konzultáció:

Csak előzetes bejelentkezésre:
Budapest, 3.kerület
Róza köz 3/A