Prémium csatos póthaj kereskedés, hajhosszabbítás otthon 10 perc alatt.

Szállítási Információk

Megrendelés – Akár 3 féleképpen is be tudod szerezni a póthajad…
 1. A legegyszerűbben és leggyorsabban itt Online webshopban tudsz rendelni, minden szükséges információ megadásával. Milyen hajszínt, hajhosszt szeretnél, és hogy hova küldhetjük? Kitöltése nagyon egyszerű, nem tudod elrontani.
 2. Hívj telefonon, hétköznap 9-17 óráig, így egyből megtudhatod, melyik hajszín van raktáron, és mikor kapod meg a csatos póthajad.
  • Telefonszámom:  Mona 06(30)389 8828 (Viberen is rendelhetsz!)
 3. Amennyiben nem volt még soha póthajad és nem tudsz dönteni online, úgy személyesen is meg tudod tekinteni póthajainkat előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

 

 


 

Fizetés – Személyes vásárláson kívül, 2 féleképpen tudsz fizetni a csatos póthaj csomagért…
 1. Utánvétes postázási fizetéssel egyszerűen megrendelheted a hajcsomagot. Nem kell bankba, postára menned. A hajcsomag megérkezésekor fizetsz csak a postásnak.
 2. Előreutalásos fizetéssel is megrendelheted a hajtermékeket, így picit olcsóbb postaköltségre számíthatsz. Ez esetben előre ki kell fizetned a rendelt termék árát plusz a kedvezményes postaköltséget, és mi az összeg beérkezését követően adjuk postára neked azt.
  • ez lehet banki előreutalás (melyhez az adatokat kérd telefonon 06303898828)

Amennyiben előreutalással szeretnél fizetni, úgy telefonon tudod csak leadni a rendelésed! 
Hívj az alábbi telefonszámokon és mindenben segítek: Mona 06303898828

 


 

Szállítás – Hogyan szállítjuk ki hozzád a csatos póthajad…
 • Megrendeléskor tájékoztatunk, hogy a kívánt csatos póthajad raktáron van e és mikor érkezik hozzád. Ha raktáron van, és időben leadtad a rendelésed, akkor már másnapra (munkanapra) megérkezik hozzád.
 • Amennyiben raktáron van, a hajszettet egy bubis védő borítékba csomagoljuk, megcímezzük azt, és utánvétesen, elsőbbséggel Futárszolgálattal feladjuk a csomagodat. Másnap (nagyobb ünnepi időszakokban harmadnap) a futárszolgálat kocsival szállítja ki neked. Mivel csomagról van szó, nem dobja csak úgy be a postaládádba, hanem be kell csengetnie/mennie hozzád. A csomagon lévő összeget (mely a haj és a postaköltség együttes összege), kell a futárszolgálatnak kifizetned, hogy átvehesd a terméket.
 • Ha nem tartózkodsz otthon, amikor a futára te utcádban jár, akkor egy csomag értesítőt dob a postaládádba, melyre ráírja, hogy milyen telefonszámon tudod őt elérni, és mikor hozhatja neked a csomagot.
 • Utánvétes postázáson kívül választhatod még a banki előreutalásos fizetést, melynél akkor adjuk fel neked a hajcsomagot, miután előre kifizetted azt. Ekkor a postásnak már semmit sem kell fizetned, mert előre mindent kifizettél. 

Ezután már kibonthatod a csomagot és élvezheted a hosszú dús póthajat!

 


 

Mennyibe kerül a postai szállítás?  – Magyarországra
 • A postai szállítás a rendelt termék árától és a termék súlyától függ.
 • – 50.000Ft-ig : 1820Ft a postaköltség
 • 50.000 – 100.000.-Ft ig – 2080 Ft a postaköltség
 • 100.000 – 200.000.-Ft ig – 2560Ft a postaköltség
 • Az előreutalásos posta költségéért pedig kérj információt tőlünk telefonon: +36303898828

 


 

Rendelés és Szállítás külföldre? – Az Európai Union belül 

Magyar MPL postával ill. Gls-el szállítjuk külföldre is hajcsomagjainkat, de a külföldre való szállítást csak előreutalásos fizetés esetén veheted igénybe! Miután elutaltad az összeget, bélelt borítékban, ajánlott elsőbbségi levélként adjuk postára és országtól függően 3-7 nap alatt ér hozzád a hajcsomag.

A posta mindenkori díjszabásával egyezik meg a postaköltség, mely minimum 3000-6000Ft, de érdeklődj pontosan telefonon vagy viberen is tudsz írni, hogy ne kerüljön sokba a telefonálás.

Pontos info és megrendelés: Mona 06303898828

 

Ügyfélszolgálat:

Telefon:
Mona - 06 (30) 389 8828 (viber, whatsapp is)

Telefonhívásod munkanapokon hétfőtől-péntekig 9-17 között várom. (Viber, whatsappon is elérhető vagyok)

Web: www.csatospothaj.hu
FB: facebook.com/csatos.pothaj

Személyes konzultáció:

Csak előzetes bejelentkezésre:
Budapest, 3.kerület
Róza köz 3/A