Prémium csatos póthaj kereskedés, hajhosszabbítás otthon 10 perc alatt.

Hajminőség

A hairtrend csatos póthajról

Nagyon sokféle hajhosszabbítás és póthaj létezik a piacon, de a hairtrend dús csatos póthaj egyedülálló puhaságát és tömörségét tekintve. Nagyon sok körülmény befolyásolja egy póthaj minőségét, hogy mire is kell figyelned, most megosztjuk Veled képekkel illusztrálva.

Hajminőségek

A hairtrend csatos póthaj 100% eredeti prémium humán hajból készült póthaj. A hajszálak megegyező irányban helyezkednek el a hajtőtől a hajvégéig, azaz szálirányos, amitől a póthaj nem fog soha gubancolódni, rasztásodni, „bepókhálósodni”. Csatos póthajaink finom puha fogásúak, nem durvák és sprődek, így tökéletesen megfelelnek a normál és akár a vékonyszálú haj hajhosszabbításának is. A haj fénye enyhén kellemes natúr csillogású, nem fénytelen életet-vesztett haj látványát nyújtja.

A hajszín

Prémium csatos póthaj: A hairtrend prémium csatos póthaj natúr festetlen kávébarna színtől, a kíméletesn világosított platinaszőkéig, és azon belül bármilyen egyedi színben kérhető, melíros vagy ombre színekben is.  Prémium minőségének köszönhetően megfelelő ápolás mellett évekig gyönyörű marad.

A titok nyitja – a csit-csatok

Hosszú kutatás után a fejlesztők rájöttek a legmegfelelőbb, leggyorsabb hajhosszabbításra a csit-csatok (tressz csatok) segítségével. A hajsorokon megfelelő arányban csit-csatok helyezkednek el, amit a saját hajsorodba kell csatolni. Ettől az elnevezése a csatos póthajnak. További fő tulajdonsága a pici átlátszó szilikoncsík, amely megakadályozza, hogy a póthaj kicsússzon a te hajadból! A szilikoncsík ráadásul védi is a hajad a károsodástól, így nem fog megtörni a hajad, ha becsatolod a póthajat.

Clip-in-Hair-Extensions (1) clip-in-hair-extensions (3)

 

A haj dússága, a hajvégek dússága

Mindenkinek más a frizurája, így tehát más a problémája a hajhosszabbítás, hajdúsítás terén. A hairtrend csatos póthaj dús kiszerelésű, így minden esetben megállja a helyét. Változatosan felrakhatod a hajsorokat, akár az egész hajadra teljesen előre is, akár felfogva, hátratűzve csak a hátsó sorokban is szuper frizurát tudsz készíteni vele, akár kontynak a fél hajcsomagot használva. A póthaj hajvégei mindig hosszabbak és picit elvékonyodóak, hogy ha szeretnéd természetesen is tudd hordani, vagy levágatod a megfelelő méretre az egyenes hajhoz, hogy szép dús hajvégeket kapjál. De csak akkor vágj, ha már becsatoltad, és a helyükre kerültek a megfelelő sorok!

És az eredmény

Tökéletes dús frizura hosszú haj és szuper átváltozás! 😉

Ügyfélszolgálat:

Telefon:
Mona - 06 (30) 389 8828 (viber, whatsapp is)

Telefonhívásod munkanapokon hétfőtől-péntekig 9-17 között várom. (Viber, whatsappon is elérhető vagyok)

Web: www.csatospothaj.hu
FB: facebook.com/csatos.pothaj

Személyes konzultáció:

Csak előzetes bejelentkezésre:
Budapest, 3.kerület
Róza köz 3/A