Prémium csatos póthaj kereskedés, hajhosszabbítás otthon 10 perc alatt.

Rólunk

A frizurámat otthon könnyen én alakítom végre!

Saját káromon tanultam meg, hogy a vékony hajszálaimra többé nem tetetek volumennövelőt (dauer). Szegény hajszálaim először egészségesen hullámosnak tűntek, azonban hónapról hónapra visszatöredezett a hosszú hajkoronám. Lassan az eredeti 60cm hajamból 40cm lett.

Ez után is, hogy szépnek tűnjön, minden hajmosáskor erősen ki kellett húznom forró hajszárítóval, de hogy jött a nyár, nem volt kedvem minden strandolás után a hajszárítóhoz rohanni. Úgy döntöttem vágjuk le az egészséges részig. Most egészségesen szép 20cm-es a saját hajam. Úr Isten, de pici! Régóta nem volt ilyen rövid hajam, de most élvezem hajmosáskor és a strandon.

Eközben azért nagyon hiányzik a nőies hosszú hajkorona… Így a dús csatos póthajat választottam, ami a legjobban megfelel az igényeimnek. Ha akarom hosszú a hajam, ha akarom rövid. Ha akarom egyenes, ha akarom szexi hosszú nagy hullámos. A frizurámat otthon könnyen én alakítom végre!
Mona 

10 részes Csatos póthaj 55cm - Organikus Feketésbarna

Csatos póthaj 50-55cm Sötétbarna


 

 

Paizs Gizella (Gizus)

Ügyvezető, Hajhosszabbítás Oktató
A keratinos/hőillesztéses hajhosszabbítás – 06 /30 389 9061

 

2005. évben vendégként ismerkedtem meg a hajhosszabbítással a Great Lengths-nél. Mivel fodrász és szépségszalonom volt folyamatosan foglalkoztatott a gondolat, hogy nálam is megismerjék ezt a gyönyörű kreatív szolgáltatást. 2006. januárban az egyik fodrászkolleginával (ki rokonom is egyben) elvégeztük a tanfolyamot a  fent említett cégnél, és azóta vendégeim megelégedettségére, egyre nagyobb gyakorlattal imádom készíteni a frizurákat.

Ezután nem sokkal megismerkedtem több indiai hajat feldolgozó céggel Nápolyból és közvetlenül Indiából is. Nápolyi taníttatásom és céglátogatásunk óta folyamatosan adom át tudásomat, gyakorlatomat és tapasztalatomat a tanulni vágyó kollégáknak is.

Mostanáig már több hajhosszabbító cég márkáival megismerkedtem, melyet időszakosan importáltunk és forgalmaztunk hajhosszabbító kollegáimnak és szépülni vágyó vendégeimnek. Igyekszem kis csapatommal minden érdeklődőnek jelenleg is a piacon lévő legjobb szolgáltatást nyújtani mind az állandó tincses és mind az alkalmi csatos hajhosszabbítás terén.

Gizus

 


 

 

Paizs Mónika (Mona)
Üzletvezető, Ügyfélkapcsolatok,
Csatos póthajak – 06/30 389 8828

2006 évében kezdődött érdeklődésem a szépségipar és kereskedelem felé, de fő tagja a csapatnak 2008 óta vagyok. Igyekszem, hogy eredeti póthajaink minél többetek igényeit kielégítsék, frizura és hajproblémáitokat minél természetesebben megoldjam.

Mind az adminisztációs tevékenységek, mind az ügyfélkapcsolatok és a csatos póthajak tartoznak szárnyaim alá. Hazai vevőinkkel egyetemben külföldi beszállítókkal tartom a napi kapcsolatot, hogy nektek mindig új szolgáltatásokat nyújthassak cégünk által. Ha kérdésed támad a póthajainkkal, a frizuratippekkel kapcsolatban, akkor nyugodtan keress engem és segítek.

Mona

 


 

 

 

Ügyfélszolgálat:

Telefon:
Mona - 06 (30) 389 8828 (viber, whatsapp is)

Telefonhívásod munkanapokon hétfőtől-péntekig 9-17 között várom. (Viber, whatsappon is elérhető vagyok)

Web: www.csatospothaj.hu
FB: facebook.com/csatos.pothaj

Személyes konzultáció:

Csak előzetes bejelentkezésre:
Budapest, 3.kerület
Róza köz 3/A